Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

logo    Dárky a výrobky ze dřeva    České dřevěné výrobky 

__1 EUR = 24,50 CZK__


RECENZE A HODNOCENÍ

Přidáno: 21.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Hezký výběr

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme moc rádi, že se Vám naše výrobky líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěné květináče
 

Přidáno: 21.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velice spokojena, doporučuji

Pro:

jsem velice spokojena s výrobkem a rychlé vyřízení mé objednávky

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme moc rádi, že jste s výrobkem spokojena.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná stolička
 

Přidáno: 15.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé doručení

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dětská houpačka 3v1 koník
 

Přidáno: 09.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi rychlé doručení objednaného zboží.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dětská houpačka 3v1 koník
 

Přidáno: 09.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Krásné zboží, rychlé doručení

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme moc rádi, že se Vám naše výrobky líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěný květináč se dvěma truhlíky
 

Přidáno: 02.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup proběhl v pořádku, zboží bylo dodáno ve velmi krátké lhůtě.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Snažíme se, aby vše proběhlo tak, jak má a výrobek vždy odesíláme co nejdříve je to možné.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Vodní mlýnské kolo malé
 

Přidáno: 16.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ptačí krmítko je skvělé. Je jednoduché, doma bychom ho také zvládli, ale z nedostatku času jsme vybrali zde. Doma jsme jen natřeli a je opravdu krásné.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Těší nás, že se Vám ptačí krmítko líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Ptačí krmítko se zábradlím žíhané
 

Přidáno: 14.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Vše, co máme vyrobené na skladě, se snažíme odslat maximálně druhý den po objednání.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná lékárnička na zeď
 

Přidáno: 23.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost maximální

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem u nás maximálně spokojená.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná polička na miniatury Domeček
 

Přidáno: 07.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Moje objednávka byla vyřízena rychle a bez problémů.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná pokladnička Truhla
 
Hodnocení od našich zákazníků z emailů a SMS

Osobní údaje v hodnoceních od našich zákazníků z důvodu jejich ochrany neuvádíme.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.4.2018

Dobrý den, děkuji, vše přišlo v pořádku. Kola jsou přesně jaké jsem potřeboval, i doklad! Z.L.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.4.2018

Dobrý den,  kolo je úžasný .-) právě dorazilo díky moc

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.4.2018

Děkuji za ochotu a vstřícné jednání .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2018

Dobrý večer,pane Šperl!

Dnes jsem krmítko obdržela.Přišlo v pořádku a je moc pěkné!

Děkuji a přeji hezký zbytek dne!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.1.2018

Dobrý den, betlémové figurky přišly v pořádku. Děkuji. Zdravím

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.12.2017

Dobrý den, 
dlouho jsem si chtěl vyrobit Betlém, ale až Vaše figurky mě k tomuto kroku přiměly. Jsou perfekní, moc se mi líbí. Dovoluji si Vám zaslat ukázku mého betlému a popřát Vám hodně spokojených zákazníků a štěstí a zdraví v roce 2018. Přeji hezký den


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2017

Děkuji
Vše dorazilo dnes v pořádku, včetně dokladu.Je to hezké.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.11.2017

Dobrý den, mockrát děkuji za velmi rychlé dodání, skvělé zabalení a krásný výrobek. Děkuji, s pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.11.2017

Děkuji moc,za překrasny betlem,jsem z nej nadšena,velika spokojenost,ještě jednou diky moc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.11.2017

Dobrý večer, domeček pro ptáčky dorazil a je moc pěkný. Už se těším, až si ji natřu, aby přežila povětrnostní podmínky a až ji budu moci umístit na zahrádce.

Moc děkuji a určitě ohodnotím kladně. Mějte se moc hezky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.10.2017

Dobrý den,
děkuji, zboží dnes v pořádku dorazilo.Hezký večer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2017

Já taky děkuji, není vyloučeno, že budu potřebovat další dřevovýrobky. Dřevo je přece jen nejčistější materiál a mám ho moc ráda. Mějte se pěkně, zdraví …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2017

Pane Šperl, zdravím Vás. Objednávka v pořádku dorazila. Musím říct, že truhlička je parádní,krásně řemeslně zpracována. Už mám i visací zámek, nemá to chybu. Houpačka to samé! Jste šikulky. Přeji hodně zakázek a spokojené zákazníky. PS truhlička je pro prvního vnoučka - k vítání do života. Dcera bydlí v Českém Ráji, mají stylovou chalupu, bude to perfektní do interiéru. Mějte se hezky a ještě jednou díky, vše bylo moc dobře zabaleno. Zdraví …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.9.2017

Dobrý den, právě jsem Vám chtěla zavolat, předmět objednávky je dárek, který potřebuji docela brzy. Proto moc děkuji za rychlé vyřízení, věřím, že bude vše dobře zabaleno, aby nedošlo k porušení zboží. Musím říct, že jsem docela dlouho hledala čistou práci se dřevem, nabídek je dost, ale ne všechny mne oslovily. Pěkný den, …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.9.2017

Dobrý den, moc děkuji za vstřícnost a rychlou komunikaci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.8.2017

děkuji, dnes bude dodáno, jste super!!!!!!!!!!! pošlu foto využití

a kdyby jste mne potřebovali, tedy pojistit cokoliv, tak na mne máte kontakt, za vaši vstřícnost se jistě najde super pojistka se slevami

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.8.2017

Dobrý den,děkuji za budku,jsem úplně nadšená,je krásná.

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.7.2017

Dobrý den,

potvrzuji obdržení objednaného zboží bez závad.

Děkuji za rychlou dodávku a vzornou komunikaci jak dodavatele tak dopravce.
S přáním úspěšného dne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.7.2017

Dobrý večer pane Šperl,

balíček je v pořádku a nosič je krásný. Moc děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.6.2017

Hezký dobrý den,

v příloze Vám zasílám potvrzení o odejité platbě za houpačku-koník.
Už se na ni moc těšíme, jednu už od Vás máme na chalupě, ale potřebujeme ještě ke druhé babičce. Naše cácorka ji miluje. Houpačka je nádherná, každý nám ji obdivuje.

Zdraví Vás, …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.6.2017

Dobrý den, moc děkuji za krásné lampičky, jsou vkusné, pěkná práce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.6.2017

Dobrý den, děkuji moc, vše přišlo v pořádku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.6.2017

Dobrý den, posílám  Vám na ukázku použití Vašich výrobků.

Děkuji a přeji krásný den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.5.2017

Dobrý den, děkuji za zásilku, v pořádku došla  (houpačka je bezva, už splňuje účel... - viz. foto) Děkuji a přeji pěkný den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.5.2017

Dobrý den,

Děkuji. Stolička přišla v pořádku, je moc pěkná, bytelná, krásně voní dřevem. Mám radost, perfektní.

Hezký den,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.5.2017

Děkuji, mlýn přišel v pořádku. Měl obrovský úspěch. Jakmile bude mít své místo, pošlu vám fotku. Ještě jednou moc děkuji, byla s vámi úžasná spolupráce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.2.2017

Dobrý den pane Šperle, tak se mi včera podařilo zprovoznit houpačku. Výsledek Vám zasílám v přiložené fotografii. S pozdravem

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.1.2017

Dobrý den pane Šperle, houpačku jsem si vyzvedla v pátek. Děkuji, je moc pěkná. Vnoučkovi se bude ale určitě líbit. S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.1.2017

Krásné dopoledne, děkuji moc za rychlé dodání a přeji krásné dny plné sluníčka.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.12.2016

Už jsem si žebriňák vyzvedla. Je hezký. Děkuji. Krásné Vánoce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.12.2016

Dobrý den pane Ivo,vše došlo v pořadku.Děkuji za ochotu,jste zlatý.Přeji Vám i celé rodině krásné a radostné vánoce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.12.2016

Zboží jsem obdržela v pořádku. Pěkný, kvalitní  výrobek. Moc děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.12.2016

Dobry den, figurky dorazili v pořádku. Dekuji, s pozdravem krásně prožitých svátků.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.12.2016

Dobrý den,
balík dnes dorazil v pořádku, lucerny jsou nádherné, moc děkujeme. Máme radost!
Přejeme krásný a pohodový adventní čas.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.12.2016

Dobrý den, musím uznat, že figury do Betlému jsou opravdu nádherné. Přeji ještě mnoho tak krásných věcí. Děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.11.2016

Děkuji, vše bylo v pořádku, …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.11.2016

Dobrý den,

dnes jsem si zásilku vyzvedla na poště.Betlém i figurky jsou luxusní,mám z nich velikou radost.Určitě si v budoucnu zase něco objednám.

V nabídce máte krásná krmítka pro ptáčky,poličky - no prostě všechno.

Děkuji za ryclost vyřízení,komunikaci a přeji Vám hodně spokojených zákazníků.

S pozdravem a hezký den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.11.2016

Dobrý den, stolička přišla v pořádku, vše ok, děkuji.  S pozdravem  …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.10.2016

Dobrý den,  betlém dovezli v pořádku . Už jsem ho rozbalila a udělala výzdobu  na vánoce .           Je moc krásný, děkuji.  Hezký den  přeje

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.10.2016

Krasny betlehem aj postavicky Dakujem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.10.2016

Dobrý den,
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky
Ptačí budka je překrásná, zbytek jsou dárky a budou posouzeny v sobotu :)

Děkuji,
S pozdravem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2016

Zdravim vas dakujeme mame to uz doma kraaasne posielam fotky figurky este objedname

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.8.2016

Dobrý den,
zásilku jsem vyzvedla a zaplatila 24.8.2016.

Zboží bylo v pořádku, trakaře jseu moc pěkné, už je mám i natřené na bílo a vystavené na parapetě.

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.8.2016

Dík vše došlo a je to super.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.8.2016

Dobrý den,

Děkuji velice za rychlost a už se na dárek těšíme.

S přátelským pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.7.2016

Moc děkuji jste ochotný a vstřícný. Již jsem poslala objednávku.
Krásný den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.7.2016

Mockrát děkuji za rychlé vyřízení objednávky jsem nadšená určitě se na Váš obchod v budoucnu obrátím s pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.7.2016

Dobrý den , právě jsem převzala Vámi odeslanou stoličku, je moc hezká, moc Vám děkuji. A také děkuji za rychlé vyřízení a rychlé odeslání mé objednávky.

 

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.7.2016

Dobrý večer,
moc děkuji za informaci, musím Vám udělit poklonu, že se tak staraté o své zákazníky
už je objednáno
přeji pěkný večer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.6.2016

Dobrý večer,

poštovní schránka dorazila v pořádku a jsem z ní nadšená, snad se bude líbit i těm, pro které je určena Moc Vám děkuji za tak rychlé vyřízení.

Mějte se krásně.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.6.2016

Dobrý den, pane Šperle,

poštovní schránka došla v pořádku.

Je krásně provedená, moc děkujeme za pečlivost i skladbu let.

Bude nám dělat radost.

Teď už jen dostavět tu zeď, na které bude.

Snad se počasí ustálí.

Hezké léto i u Vás

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.6.2016

Dobrý den přeji

 

a mockrát děkuji za bleskové zaslání.

Balíček jsem již převzala!!!

 

S pozdravem a přáním všeho dobrého

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.6.2016

Vážený pan Šperle,

moc díky za naprosto bezvadný servis a krásné zboží. Včera jsem měla velikánkou radost, když jsem krabici rozbalila. Žebřiňák bude ještě doplněn o kytičku, blahopřání, šampus a skleničky a předán za Město manželům při příležitosti zlaté svatby – věřím, že udělá obrovskou radost. A já vím, že v nejbližší době budu Vaše výrobky objednávat i pro svou potřebu.

Děkuji za Vaši ochotu a bezvadnou komunikaci. Málokdy se s něčím takovým setkávám.

Přeji pěkný den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.5.2016

I já děkuji váš výrobek jsem obdržel v pořádku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.4.2016

Dobry den,

truhlicka dorazila v poradku. Dekuji moc za pomoc. Je nadherna.

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.3.2016

Dobrý večer,dnes v pořádku dorazil balik do mých rukou.Zkládám velkou poklonu tomu,nebo těm,kdo vyrobil poštovní schránku i krmítko.Jsem nadšená a velmi,velmi spokojená.Patří vám velký dík.Určitě a ráda vás doporučím svým známým.S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.3.2016

Vážená paní Šperlová, vážený pane Šperle!

Dnes odpoledne (16. 3. 2016) jsem si na vybraném výdejním místě Geis Point převzal vaší zásilku dle mé objednávky č. 1344242.

Zásilka došla v naprostém pořádku a po vybalení jsem měl z obou truhliček ohromnou radost - perfektní práce!

Dovolte mi, abych Vám alespoň touto cestou upřímně poděkoval za váš nevšední přístup k "zákazníkovi z ulice".

Pokud bych měl komukoliv (známému či neznamému) stručně popsat mou 1. zkušenost s vaší firmou, resp s e-shopy,

řekl bych přinejmenším následující:

- neběžně vstřícný až přátelský přístup ve snaze vyhovět zákazníkovi co nejdříve,

- perfektně zpracované v výrobky v dané cenové kategorii,

- nejlepší cena, jakou jsem na Netu našel pro srovnatelné dřevené výrobky,

- na třetí den po objednání jsem měl zboží na stanoveném místě,

- perfektní balení zásilky zaručující nepoškození zboží během přepravy.

Ještě jednou Vám děkuji, přeji vše dobre Vám oběma osobně i firmě jako takové

a zůstávám se srdečným pozdravem.

Upřímně Váš …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.3.2016

Dobrý den,
balíček mi v pořádku dorazil. Krmítko vypadá parádně.
Děkuji za obchůdek, jsem spokojená.
Zdraví …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.1.2016

Dobrý den, děkuji za zboží, balíček už mám doma.

Pěkný den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.1.2016

Dobrý den,
ješte jednou bych Vám chtěl poděkovat za rychlé vyřízení a dodání objednávky - dřevěného nosiče na 10 ks piv. Je opravdu super. Nosič nám poslouží jako dárek pro stejdu. S manželkou jsme z tohoto dárku nadšení a posíláme vám obrázek, jak jsme ho naplnili, dozdobili a jak bude tento víkend dotyčnému předán. Pokud chcete, fotografii můžete zveřejnit pro inspiraci ostatním.
S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.1.2016

Dobrý den pane Šperle,

děkuji za velice pečlivě zabalené zboží. Lucerny jsou nádherné, ale krmítko-v mém případě spíše "krmidlo" předčilo mé očekávání.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.1.2016

Dobrý den,

Děkuji Vám za ochotu a po celý rok 2016 hodně zákazníků !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.12.2015

Dobrý den.

Preji vám pekné prozití zbytku vánoc, veselého Silvestra a Hodne zdraví v Novem Roce 2016.

Jako Vás Zákazník jsem si dovolil zaslát vám pár fotecek  vasich výrobkú umístených v nasí  zahrádce.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.12.2015

Dobrý den, pane Šperl,
chtěl bych Vám popřát pokojné Vánoce a vše nejlepší do Nového roku.
V příloze posílám naši Novoročenku, na které je betlém, který jistě poznáváte. Všichni jej obdivují, ještě jednou děkuji.
S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.12.2015

Dobrý den,

Krmítko dnes přišlo a je opravdu moc hezké J. Děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.12.2015

Dobrý den ještě jednou :)

Jen jsem Vám chtěla napsat, že Vaše figurky u nás mají takový úspěch, že jsem ještě přiobjednávala :)

S pozdravem

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.12.2015

Dobrý den.

Právě jsem rozbalila balíček od Vás.

Ještě jednou jsem Vám chtěla vyjádřit tisíceré díky za vaše exkluzivní služby a ještě exkluzivnější zboží.  Figurky jsou totiž ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce.

Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji krásné a klidné svátky a úspěšný rok 2016.

S pozdravem

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.12.2015

Dobrý den.

Velice Vám děkuji za informaci i vřelé a rychlé vyřízení objednávky.

S radostí Vás budu doporučovat dál.

Ještě jednou strašně moc děkuji.

Přeji Vám krásný advent a úspěšný rok 2016.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.12.2015

Dobrý den děkuji za doklad a betlémy jsou v pořádku,moc pěkné a bylo to pěkně zabalené,jsme moc spokojeni pěkné vánoce hodně zdraví přejí ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.12.2015

Dobrý den,
i já Vám děkuji, schránka je krásná.
Krásné Vánoční svátky, s pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.12.2015

Dobrý večer,

děkujeme za betlém (je krásný) i rychlé dodání.

Ať se Vám daří

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.12.2015

Pane Šperle, Betlém i figurky jsou úchvatné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Včera dorazil balíček

Děkuji za zpříjemnění Vánoc a laskavé jednání

V úctě …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.12.2015

Dobrý den pane Šperl.

Dnes jsem dostal objednaný betlém 70 a jsem z něj velmi nadšen!

Betlém je opravdu krásný, je to moc pěkná práce. Líbí se nejenom mně, ale i mé manželce.

Máme z něj velkou radost a věříme, že z něj budou mít radost i naše děti a vnoučata.

Děkuji vám za rychlé jednání a včasné doručení.

Přejeme Vám krásné a radostné Vánoce, šťastný nový rok, hodně zdraví,úspěchů a hlavně hodně spokojených zákazníků

Se srdečným pozdravem ... Váš spokojený zákazník ….

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2015

Dobrý den,děkuji a krmítko je moc hezké. ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.11.2015

Dobrý den,

chtěla jsem poděkovat za dodání krásného betlému. Je to nádherná práce. Přesto že jsem vybírala mezi větším a menším, zvolila jsem menší a rozhodně nelituji. Betlém je krásný, postavičky také. Moje tři děti jsou nadšené.

Ještě jednou děkuji za krásnou práci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.11.2015

Dobrý den, dnes jsem od Vás obdržel dřevěný betlém 60.  Moc pěkná práce.

Děkuji      …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.10.2015

Děkuji, se zbožím jsme velmi spokojeni.
S pozdravem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.10.2015

Dobrý den,

Děkujeme, kasička přišla v pořádku a vypadá moc dobře.

Hezký den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.10.2015

Dobrý den,

velice děkuji za rychlé jednání.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2015

Přeji hezký den a mnohokrát děkuji za bleskurychlé vyřízení mojí objednávky.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.9.2015

dobry den,chtěla bych poděkovat za objednané zboží které dorazilo v pořádku a jsem velice spokojena s provedením přejí krásný den a mnoho spokojenych zákazníků …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.9.2015

Dobrý den,

 

děkuji za krásné krmítko, mocc se Vám povedlo.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.9.2015

Dobrý den, pane Šperle

zasílku jsem dnes převzala a jsem spokojená. Stolička se mi moc líbí. Děkuji.

Přeji hezký den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2015

Dobrý den.

Děkuji Vám za včasné dodání až do domu. S kvalitou zboží jsem velmi spokojená. Informace o Vaší firmě jsem předala i známým. Uvažovala jsem o tom, že si nábytek nalakuji, aby lépe odolával dešti.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.8.2015

Dobry večer!
Děkuji moc, zásilka došla v pořádku.Krmítko se nám moc libí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.8.2015

Dobrý den,

 

já děkuji za stojan, je nádherný, určitě s ním udělám radost. Přeji, ať se daří a spoustu spokojených zákazníků.

 

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.8.2015

Dobrý večer.

Schránka dorazila v úterý, v pořádku. Je moc krásná, jsme velmi spokojení. Děkujeme!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.8.2015

Dobry den,doruceno,moc Vam dekuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.7.2015

Super spolupráce, rychlé jednání, krásný žebřiňáček...100% doporučuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.7.2015

Zdravím,moc bych Vám chtěla poděkovat. Včera jsme se domluvili a dnes mám krásný žebřiňáček už přichystaný doma, jako dárek. Moc jste mi pomohl,od jiného dodavatele mi dárek nedorazil, stále čekám na vrácení peněz....a s Vámi byla super spolupráce. Ráda doporučím dalším , ještě jednou moc děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.6.2015

Dobrý den,

 

chtěla bych Vám strašně moc poděkovat, balíček dorazil v pořádku a v rekordním čase, tisíceré díky, a to hlavní, dárek se kolegyni moc líbil, určitě to nebyl poslední nákup u Vás.

Přeji hezký den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.6.2015

Dobrý den,

 

v sobotu jste mi prodal stoličku a naprostá spokojenost, ještě jednou děkuji.

 

S pozdravem,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.6.2015

Moc a moc Vám děkuji, jste strašně moc hodní, přeji hezký sluníčkový den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.5.2015

moc díky za kladné vyřízení.Děláte moc krásné věci.díky, ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.5.2015

Jste kanón, či jak nazvat takového podnikatele. Monika (má partnerka) děkuje za přání. Já jsem dělal m.j. 15 let různé funkce v DUV Lidová tvorba Uherský Brod - jsem i od řemesla. Máme hezkou skalku s dostatkem vody - to kolo tam pasuje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.5.2015

přeji dobrý den,
děkuji za váš přístup a rychlost vyřízení. Výrobek (mlynské kolo) jsem již natřel (a budu dále natírat) a již se těšíme na umístění. Byl do dárek k dnešnímu svátku.
Ať se váší práci daří ....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.5.2015

Dobry den.
Jste skveli, moc dekuji, i za zmenu dopravce.
Preji pekny den a tesim se na dalsi spolupraci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.5.2015

Dobry den,
chi poděkovat za rychlé vyřízeni a odeslaní objednávky. Nosič je v pořádku a jako dárek uspěl. S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.5.2015

Děkuji za balík,došel v pořádku a neuvěřitelně rychle.To je radost od vás nakupovat.
Hezký den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.5.2015

Dobrý den.

Mlýn dorazil v pořádku a já vám moc děkuji,je úžasný a již zdobí naši předzahrádku,připojuji foto aby jste také viděli jak mu to tam sluší,ještě jednou díky.S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.4.2015

Dobrý den zasílám Vám fotografie Vašich výrobků (můžete zveřejnit na Vašem webu)a těším se na nové dekorace na zahradu.Přeji hezký den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.4.2015

Dobrý den,
houpačka od Vás je úžasná, nemusíme mít strach že z ní malá vypadne. V příloze zasílám foto s naší barevnou variací, aneb zbytky barev co se našly.
Ještě jednou tímto děkujeme a přejeme mnoho šťastných zákazníků!
S přáním hezkeho dne …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.2.2015

Dobrý den,

balík se studnou byl dnes doručen a vše je v pořádku.

Děkuji.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.1.2015

Dobrý den,

děkuji za zaslání zboží. Je opravdu pěkné.

S pozdravem,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.12.2014

Vážený pane Šperl,

Dnes jsem dostala objednaný betlém s figurkami a jsem nadšená.

Betlém je opravdu krásný, je to moc pěkná řemeslná práce, na českém trhu nemáte konkurenci. Figurky jsou taky krásné, vypadají tak věrně!

Mám z něj velkou radost a věřím, že z něj bude mít radost i můj malý vnuk Toníček, protože to je dárek pro něj.

Děkuji vám za ochotu (že jste zajistil velké figurky), za vstřícné jednání a včasné doručení.

Přeji vám hodně úspěchů a spokojených zákazníků.

Krásné Vánoce a šťastný nový rok!

Se srdečným pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.12.2014

Dobrý den,
děkuji za velmi rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo bezpečně zabalené. Stojan pod stromeček vypadá velice vkusně a je opravdu bytelný a louskáček na ořechy je jako z pohádky . Určitě Vás doporučím.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.12.2014

Dobrý den,

 

Musím říct, že betlém a postavičky jsou opravdu velice pěkné.

 

Mnohokrát děkuji

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2014

Dobrý den pane Šperl,

 

stojan na vánoční stromek včera v pořádku dorazil. Ještě jednou děkuji za Vaši ochotu.

 

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.11.2014

Dobrý den,

moc děkuji za odpověď. Jsem strašně moc ráda, že se na mě s betlemkem ještě dostalo. Právě jsem se již bála, že jsou vyprodané. To by mě moc mrzelo. Již se moc těším jak budeme letos s dcerou betlémek zdobit a postupně přidávat figurky. Ještě jednou moc děkuji a budu se těšit na balík.

Přiji krásné již skoro adventní dny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.11.2014

Dobrý den pane Ivo,

 

děkuji Vám za zaslání andělíčka, je moc hezký. Mám z něho i celého Betlému radost.

Přeji jen vše dobré. S pozdravem …

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.11.2014

Dobrý den,

moc děkuji, stojan pod stromek dorazil v pořádku a jsme velmi spokojeni.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.11.2014

Dobrý den, betlém dorazil v pořádku. Je moc hezkej. :) Udělal jste mi radost.

Děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.11.2014

Dobrý den,
děkuji, všechno perfektně klaplo, už se těším na ježíška...
Vaše maminka je opravdu moc milá!
Srdečně zdraví …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.11.2014

Dobrý večer pane Ivo,

andělíčka mi určitě pošlete. Zaplatím nejenom dopravu, ale i figurku, balné apod. výdaje. Mám radost, že Betlém bude s andělíčkem. Já už mám Betlém s figurkami vystavený na skříňce a dnes jsem večer jsem u něho stála a koukala se,  bylo mi hezky. Byla jsem včera v kostele na Jazzové mši, bylo to velmi krásné a tak si užívám předvánoční čas i s Betlémem od Vás.

 

Děkuji Vám, přinášíte radost. Přeji vše dobré Vám, Vaši rodině i spolupracovníkům.

Zdraví …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.11.2014

Dobrý den, Betlém je překrásný, vypracovaný, voňavý, nemůžu se na něj vynadívat.

Děkuji a přeji krásné Vánoce.

 

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.11.2014

Dobrý den,
vše dorazilo v pořádku, na zahradě za oknem něco úžasného pro potěšení oka při krmení.
Přejeme Vám mnoho úspěchů a děkujeme.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.11.2014

Dobrý večer Ivo,

kochám se a musím se podělit o pocity z koupeného zboží. Dlouhý čas jsem sháněla slánky z mého dětství, které měla naše babička. Od Vás jsou ty slánky skutečně tyty babiččiny. Udělám s tímto dárkem radost i sestrám. A k Betlému, dobře jsem se rozhodla. Ve skutečnosti je mnohem hezčí, než jsem si představovala. Figurky jsou naprosto úchvatné, i když bych tam chtěla i andělíčka. Rozumím tomu, že figurky tvoří samostatný soubor. Dobře, že jsem vyčkala i vědro - příborník, rovněž mám z něho radost.

Díky Vám za to, že se zabýváte výrobou a prodejem dárků ze dřeva. Pravděpodobně je to Vaše potěšení a radost,

 

Přeji Vám, Vaší rodině i spolupracovníkům jen vše dobré.

S úctou …

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.11.2014

Stolička je nádherná,mám z ní velkou radost.Moc děkuji,ať Vám všechno vychází.
Hodně zdraví přeje …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.11.2014

JSTE VELMI SLUŠNÁ FIRMA,MOC VÁM DĚKUJI.OD DŘEVA PŘÍŠTĚ JENOM OD VÁS.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.10.2014

Dobrý den, moc děkuji za betlém. Je překrásný. Přeji hodně spokojených zákazníkú.
S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.10.2014

Dobrýden,
v pátek jsem obdržela svou zásilku s truhlíkama.Přišly v pořádku a moc děkuji.Mám radost.
Krásný den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.10.2014

Dobrý den zasíláme fotky naší realizace,určitě si objednáme další zboží na zahradu.Hezký den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.10.2014

Dobrý den,jste úžasní!
Moc děkuji za rychlou výrobu,říkala jsem,že na to nepospíchám.Takže je vše v pořádku.
Ještě jednou moc děkuji a už se moc těším až je uvidím.
Krásný den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.10.2014

Dobrý den, pane Šperl,

teprve teď jsem se dostala na mail, abych vám poděkovala za vaše krásné věcičky, opravdu se mi moc líbí, jsem nadšená

I betlém překrásný....

Vše dorazilo v pořádku, už jsem si vše (krom betlému ) rozestavěla v domečku a už zase přemýšlím, co by se mi ještě hodilo )

Ještě jednou moc děkuji, hezký den, …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2014

Dobrý den,balíček došel v pořádku.Děkuji i za rychlost.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2014

Dobrý den,

děkuji za info a příkladnou spolupráci při řešení problému. Ještě si určitě něco objednáme na jaře a doporučíme sousedům. S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.9.2014

Dobrý den,
v červnu jsem u Vás objednávala větší počet dřeváků na dětské programy do Národopisného muzea. Nevím, jestli jsme si potom psali.
Dorazily nám vpořádku a od června je používáme k velké spokojenosti.

Děkuji ještě jednou za rychlost

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.9.2014

Dobrý den,
děkuji za dřevěné mističky. Předčily mé očekávání, jsou opravdu moc pěkné, hladké, bez vad.
S pozdravem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.9.2014

Děkuji, budu Vás doporučovat dál! Hezký den a mnoho zákazníků přeji!

 

S pozdravem,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.9.2014

Dobrý den,

 

děkuji za rychlé dodání zboží. Výrobek je velmi poctivý!

 

S pozdravem,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.9.2014

Dobrý den, supr, hned objednávám!!!

Pěkný den a přeji úspěšné obchody.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.8.2014

Dobry Den,

23.07.2014 jsem od zakoupil postovni schranku drevenou. Na fakture jste pozadal o nejake fotky realizace vyrobku. Asi to nebude nejpodarenejsi aplikace, nicmene cela rodina z ni ma velkou radost a pokud prijede posta tak se primo perem, kdo pujde schranku vybrat.
Mejte se hezky.

S pozdravem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.8.2014

Dobrý den, zboží dorazilo v pořádku. Je velmi hezké, doporučím vás. Děkuji a přeji příjemný den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.8.2014

Děkujeme za informaci, balík v pátek dorazil a kolo je naprosto dokonalé :o))))

…udělalo ohromnou radost

 

Děkujeme a krásný zbytek víkendu přejeme

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.7.2014

Dobrý den,trakař dorazil v pořádku,je hezký,už i jednou natřený.Děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.6.2014

Dobrý den,
dřeváky dorazily vpořádku. Od včerejška je používáme. Jsou moc pěkné. Každopádně je používáme a dětem se líbí.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.6.2014

Dobrý den,
už mám na chatce věšák na klíče od Vás a moc se všem líbí.Brzy si u Vás objednám ještě jiné věci.
Mějte se hezky a pěkný den.
S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.6.2014

Dobrý den zásilka došla v pořádku. Manžel má velkou radost z dárku. Ještě jednou moc děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.6.2014

Dobrý den,zasílam Vám fotografii realizace výrobku který jsem si u vás objednala. Pěkné provedení,stručný a srozumitelný navod na montáž,precizně zabaleno nemám co vytknout.Určitě doporučím svým přátelům.Jedinou výtku bych měla k vědru,které bych uvítala o něco větší a kdyby by bylo klasické kulaté s obručemi nemělo by to chybu.   Přeji Vám mnoho úspěchů a dalších nových nápadů.S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.6.2014

dobrý den zboží dorazilo v pořádku,jsem velice spokojená s rychlým dodáním,dobírka zaplacená s pozdrevem a přáním hezkého dne …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.5.2014

Dobrý den, děkuji Vám za rychlé vyřízení objednávky. Zásilka dorazila v pořádku a udělala velikánskou radost. Ještě jednou děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.5.2014

Dobrý den,

v příloze posílám fotografii hotového výrobku s konečnou úpravou, kde jsem zvolil lak s oleji a UV filtrem.

S výrobkem jsem velmi spokojen, jen bych vytkl překlišku na zadní straně, která se odštipuje. Na vzhled nemá sice vliv ale jen pro snadnější montáž.

 

Děkuji.

 

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.5.2014

Pekný dobrý deň prajem!

Tovar – stojančeky na kvety mi boli dnes doručené.

Ďakujem a určite si u Vás čoskoro ešte niečo objednám.

S pozdravom

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.5.2014

Dobrý den,

balík dorazil v pořádku, moc děkuji. Ještě složíme :).

Za novinky vaší práce budu ráda :).

Vyrábíte případně i na přání?

děkuji s pozdravem pěkného dne ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.4.2014

Dobrý den, děkuji za zásilku, vše došlo v pořádku a bylo pěkně zabaleno. Děkuji.Zasílám foto jak jsem využila váš vozík z minulého nákupu.

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.4.2014

Dobrý den,
rumpálek je hezoučký. Trošíčku dřevo naimpregnuji proti dešti a už se těším až jej dám na zahradu.
Ještě mám spadeno na ten Váš velký žebřiňák, ale ještě počkám a našetřím.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.4.2014

Studna po naaranžování před mým domem má obrovský ohlas.Myslím si ,že Vám přijde i nějaká objednávka.Tak Vám přeji příjemné Velikonoce a posílám taky jednu inspiraci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.4.2014

Dobrý večer.

Moc děkuji ,že jste na mě nezapomněl a poslal mi odkazy na vaše nové ,krásné výrobky.Koukala jsem i na vaše oficiální stránky,vše je nádherné a potěší každého ,kdo chce mít krásnou zahradu.Mě ale nejvíc zajímá ta studna ,rumpál.Bohužel mám větší průměr skruže ,než vyrábíte.Kdyby jste se jednou rozhodli vyrábět i studny největší ,moc ráda si jí objednám.Kolo vodní  a krmítko jsem natřela dvakrát , už stojí na mé zahradě a každý kdo příjde chválí ,jak je to pěkné.Syn slíbil malé čerpadlo ,aby vodní kolo bylo plně funkční,tak snad to splní.Asi znáte ochotu mladých n ěco udělat pro maminku.

Přepošlu všem kamarádkám odkaz na vaší firmu a určitě se objednávky na tak kvalitní ,krásné věci jen pohrnou.

_Ještě jednou moc děkuji za odkazy.Přeji hezký večer …

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.3.2014

Dobrý den.Děkuji Vám za rychlé vyrízení a odeslání zboží.Tatínek byl nadšen a hned hledal místo kam studnu postaví.Byla jsem s Váma velice spokojena,proto v červnu u Vás udělám další objednávku.Přeji krásný zbytek dne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.3.2014

Dobrý den. Moc děkuji za objednané zboží přišlo v pořádku trakař a studnička moc pěkné.Přeji vám stále hodně práce a hodně spokojených zákazníků. S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.3.2014

Hezký večer.

Dnes jsem si na poště vyzvedla krabice s krmítkem i mlýnským kolem.Vše přišlo v pořádku,je to pěkné a stačila jsem již první nátěr.V sobotu další snad stačím další nátěr a pak již bude obojí zdobit mojí zahrádku.


Děkuji za vaše vstřícné jednání .Občas mrknu na vaše stránky ,jestli jste rozšířili nabídku výrobků.Před časem jste mi napsal ,že by to mělo být pravděpodobně v březnu.Držím palce ,ať to vyjde.Zdavím  …

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.2.2014

Dobrý den,

s kolečkem jsem spokojený a rád bych nakoupil nějaké další dřevěné výrobky- Mám dotaz zda Studna zahradní dřevěná velká může být použita i nad studnu s tím, že bych na rumpál namotal zahradní hadici…

Udrží to, nebo je to výrobek čistě dekorační?

Děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.2.2014

Vše přišlo naprosto v pořádku a jsem se studnou nadšená.Moc děkuji a přeji příjemný den a moc uspěchů v další nabídce a podnikání. Děkuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.2.2014

Dobrý večer,

děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2014

Zásilka /dřeváky-mejšláky/ v pořádku došla, ještě jednou děkuji.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.1.2014

Dobrý den , děkuji za doklad. Zboží přišlo v pořádku.
S pozdravem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.1.2014

Dobrý den,

děkuji za krásné vánoční přání a přeji Vám hodně štěstí a pracovních úspěchů v novém roce 2014.

Mám od Vás pěknou velkou studnu, kterou jsem daroval manželce k narozeninám a udělala jí velikou radost.

Až bude teplo a natřu ji, tak pošlu fotku. Zatím ji máme doma a všem se moc líbí.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.12.2013

Dobrý den,

krmítko je nádherné a dorazilo v pořádku, už je zabalené a čeká na polární expres.

Krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok 2014

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.12.2013

Dobrý den,

Zakoupili jsem si od vás Dřevěný betlém 80, a po přečtení faktury, až do konce J  je nám milou povinností poslat pár fotek po doladění vašeho výrobku J

Zabralo nám to celou sobotu J Děkujeme za krásný výrobek.

Šťastné a Veselé Vánoce  a spoustu spokojených zákazníků v novém roce 2014

Přeje

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2013

Velmi děkuji za rychlou odpověď. Pokud budou, ráda si objednám, jsou nádherné.
Hezký večer, s pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.12.2013

Dobrý den,vše přišlo v pořádku.
Děkuji , jsem spokojena.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.12.2013

Zdravim Vas,
vse doslo v poradku.

Dekuji.

Preji klidne proziti vanocnich svatku avstastny Novy rok 2014.

S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.12.2013

Dobrý den pane Šperle,

velice oceňuji rychlost dodávky a pozornost, kterou věnujete způsobu balení expedovaného zboží. Nejvíce mě nadchlo řemeslné zpracování, betlém je opravdu nádherný.

Přeji pohodové předvánoční dny

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.12.2013

Dobrý večer,

dám samozřejmě na Vaši radu. Vezmu tedy trojnožku.

Jinak děkuji, za informaci. Je to milé a málo vídané.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.11.2013

 

Klobouk dolů to byl fofr. Jevto stejnej vozik jako jsem bral? Svagrove se moc libi a ja bych chtěl ten stejnej :)  S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.11.2013

 

Dobrý den, děkuji za odpověď na základě které jsem si již objednala krmítko se stojanem na vašem eshopu. Děkuji, s pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

21.10.2013

 

Dobrý den,

děkuji za zásilku, zboží došlo v pořádku a je moc pěkné.

S pozdravem,

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

3.10.2013

 

Děkuji,

 

vše dorazilo v pořádku.

 

Opracování stoličky se mi líbí a máte velkou pochvalu za důkladné zabalení a rychlost dodání.

 

Příště nakoupím zase u Vás.

 

S pozdravem

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.9.2013

Dobrý večer, krmítko dorazilo v pořádku a je moc krásné,ještě jednou moc děkuji, to ostatní už je jen na ptáčkách s pozdravem …

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.8.2013

Dobrý den,

chtěla jsem Vám napsat a poděkovat,děkuju,balíček dorazil a v sobotu jsem si ho vyzvedla.Moc děkuju za spolehlivost a ochotu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.8.2013

studna je doma, super, už je namořená a stojí, doporučuji …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.8.2013

dobrý den , misky jsem si dnes ráno vyzvedl , vše je v pořádku a jsou moc pěkné , určitě si zase něco nakoupím.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.7.2013

Dobry vecer,

tak studna s trakarem v poradku dorazily.

Jeste jeden dotaz: co byste mi doporucil za nater na studnu. Hned jsem ji smontovala, opravdu nema chybu!!!

 

Dekuji

 

Zdravim

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.6.2013

Zdravím Vás,

a děkuji zprávu. Zboží dorazilo v pořádku

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.6.2013

Dobrý den.

Právě dorazila nová lištička. Moc Vám děkuji.Jste úžasní.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.6.2013

Dobrý den.
Chtěla bych Vám poděkovat za rychlost, s jakou bylo zboží odesláno a dodáno.

Přeji Vám hodně zákazníků a krásné dny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.5.2013

Děkuji,
vše dorazilo v pořádku.
Hezký den
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.5.2013

Dobrý den,

pokladnička (truhla) dnes dorazila, je nádherná. Budeme do ní spořit naší roční dceři :)
Děkuji a přeji hezký den!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.5.2013

Dobrý den,děkuji za zboží je krásne s pozdravem...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.4.2013

SMS: Dobry den jeste jednou dekuji za drevaky funguji bezvadne.

Preji pekny den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.4.2013

Dobrý den, schránka dorazila je moc pěkná.
Velice děkuji a přeji hezký den

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.4.2013

Dobrý den,

zásilka (Ptačí krmítko dřevěné velké 5. střecha tmavě hnědá (033A)) dorazila v pořádku.
Díky

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.3.2013

Dobrý večer,

mísa byla včera doručena, je dokonalá, moc děkuju.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.3.2013

Dobrý den, jen jsem Vás chtěla informovat, že zásilka došla v pořádku.
Po rozbalení jsem byla naprosto nadšená a proto ....moc děkuji za krásný dárek.
Přeji Vám spoustu spokojených zákazníků a přeji hezký den.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.3.2013

Hezky den

dekuji za lekarnicku, je moc krasna.

dekuji

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.3.2013

Tak dnes my prišiel balík,moc dekuji.S pozdravom ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.2.2013

SMS : Dobry den, dnes mi prisla motorka a je v naprostem poradku. Moc dekuji za tak rychle vyrizeni.

S pozdravem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. 12. 2012

Dobry den,

rada bych Vam podekovala za uzasne kresilko, ktere udelalo ohromnou radost! Jsme velmi spokojeni a to vic, ze bylo za skvelou cenu. jeste jednou srdecne diky za zbozi, se kterym jsem byla velice spokojena a velmi rada si u Vas opet neco hezkeho objednam.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. 12. 2012

Dobrý den,
i já Vám moc děkuji a doufám, že to nebyl nákup poslední.
Pěkný advent …

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27. 11. 2012

Dobrý večer,
dárečky určitě radost udělají - sama jsem byla nadšena, když jsem ty krásné věcičky viděla :)). Přeji krásné, pohodové vánoce a hodně pracovních i osobních úspěchů v nadcházejícím roce.....S pozdravem …

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22. 11. 2012

Vážený pane Šperl,
včera mi schránka v pořádku dorazila, děkuji.
Zdraví …

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16. 11. 2012

Dobrý den, děkuji za náááádhernou poštovní schránku, včera jsem si ji vyzvedla a jsem nadšena. Už jsem ji na vašich stránkách ukazovala ve …… všem kolegyním a jsem přesvědčena, že až schránku nainstalujeme na kraji naší krásné zahrady, zaujme nejednoho souseda a kolemjdoucí. Velmi ráda všem sdělím vaši inter.adresu. Přeji pěkný den, …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9. 11. 2012

Vážený pane Šperle.

Veliké poděkování za balíček a jeho obsah. Opět krásná, čistá práce…………… Ještě jednou Vám děkuji a přeji hezký den …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.10.2012

Dobrý den, mám prosbu, ráda bych si od Vás objednala další dvě krmítka, stejná jako minule. Jsou užasná a každý je obdivuje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. 10. 2012

Dobrý den.

Balíček jsem včera převzala a zaplatila. Chci Vám moc poděkovat a pochválit Vaši práci. Jedná se o velmi čistou, pěknou a kvalitní práci. Jsem nadšena. Žebřiňáčky potřebuji k panenkám……….Myslím, že se na Vás v budoucnu ještě obrátím s nějakou podobnou zakázkou…………. Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. 9. 2012

Předmět: Pochvala

Dobrý den,
tento týden jsem si od Vás koupil dřevěnou schránku a hrozně moc se mi líbí. Na vlastní oči vypadá ještě pěkněji, než na obrázku. Mám ji již natřenou a zabudovanou na místě. Kdo kolem ní přejde, tak se mu strašně líbí a někteří si ji i dokonce fotí. Cena za schránku mi přijde nízká, je to profesionální práce.
Opravdu velká poklona!!!!!!!!!
S pozdravem …

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27. 7. 2012

Dobrý den,
Zásilka přišla v pořádku a trakař se mi líbil, byla jsem spokojená. Díky.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19. 7. 2012

Dobrý den!
Moc děkuji za schránku, dnes došla. Je moc pěkná.
Přeji pěkný den …

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13. 7. 2012
Dobrý den,
zásilka dnes ráno dorazila v neporušeném stavu.
Děkuji za ochotu a rychlost s kterou jste moji objednávku vyřídili.
Přeji pěkný den a ještě jednou děkuji …

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14. 4. 2012
Dobrý den,

Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Zásilku jsem včera převzala a předala jako dárek, který měl samozřejmě velký úspěch. Jakmile studnu umístíme na zahradu, pošlu Vám foto. Brzy zase při nějaké příležitosti, opět něco zakoupíme. S pozdravem / Mit freundlichen Grüßen…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. 4. 2012
Dobrý den, jsem spokojena. Moc děkuji.
Mějte se krásně…

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.3.2012

Dobrý den.

Krmítko právě dorazilo. Je v pořádku a je moc krásné!!!

Děkuji..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03.12.2011

Vážený pane,

děkuji za zaslání vašeho výrobku (dřevěného krmítka) - je opravdu moc pěkné.

Přeji pěkný den.…

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08.11.2011

Dobry den,dekujeme za dodani,zasilku jsem vyzvedl na poste,vse v poradku,s pozdravem…

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------