Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8.00 - 17.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

1 EUR = 25 CZK

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

 

  1. Úvod
  2. RECENZE A HODNOCENÍ
  3. Hodnocení z emailů
Hodnocení od zákazníků z emailů 2019

Osobní údaje v hodnoceních od našich zákazníků z důvodu jejich ochrany neuvádíme.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.11.2019

Ano děkuji moooc za ochotu 
Je to k jezurovi tak to stihame  ... zákazník Praha 4

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.10.2019

Děkuji moc, určitě to můžete takto odeslat.  Bylo by to škoda, kdyby to k sobě nesedělo. Tu velikost jsem úplně přehlédla. Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den. ... zákaznice okres Frýdek-Místek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.10.2019

Dobrý den, velice děkuji za informace, tak jsem nakonec objednala srub ve větší velikosti. Ještě jednou děkuji za radu a přeji hezký den ... zákaznice okres Třebíč

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.10.2019

Dobrý deň,

dnes som prevzial balík od kuriéra. Všetko je v poriadku. Pokladnička sa synovi veľmi páči. Ďakujem za spoľahlivé vybavenie objednávky a prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.
 
Ostávam s pozdravom ... zákazník Košice, Slovensko

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.8.2019

Dobrý den,

děkuju za velké přispění k překonání osmiletého rekordu "Dřeváckého
pochodu"! Vaše mejšláky měly velký ohlas (jedny si dokonce někdo vzal
domů), staří borci, co dělají ve Volarech celý život dřeváky i mejšláky,
chválili zpracování.
Sešlo se 310 účastníků a z toho 50 bylo dobře obuto jen díky vám. Asi si
vás znásilníme i příští rok na dalších pár kusů.

Šikovným lidem zdar!

--
Kulturně informační centrum Volary 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.8.2019

Dobrý den,

vše přišlo v cajku, osobně bych chtěla poděkovat baliči či baličce.
Jejich balící technika je úžasná!

Děkuju a třeba i na viděnou.
--
Kulturně informační centrum Volary 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.4.2019

Děkuji moc pane Šperle, jste laskav.
 
Ať se Vám i nadále daří.
 
Hezký den ... zákazník Plzeň jih

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.1.2019

Dobrý den.

Ještě jednou děkuji za vstřícnost.

Budu Vás doporučovat jako solidní firmu. J

S pozdravem  ... zákazník Šumperk

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.1.2019

Dobrý večer,mám velkou radost že jsem konečně sehnal práva mejslata. Velice se na ně těším jen tak dál ať české řemeslo nevymře. S pozdravem ... zákazník Praha 4

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hodnocení zákazníků z emailů 2018

Osobní údaje v hodnoceních od našich zákazníků z důvodu jejich ochrany neuvádíme.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.12.2018

Dobrý den, moc Vám děkuji za rychlé zaslání, schránka vypadá skvěle.

Určitě se bude líbit.

Krásné vánoce.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2018

Dobrý den,

moc Vám děkuji za vstřícnost a objednávku figurek 14/10 cm jdu hned a rád udělat

Zdraví

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2018

Dobrý den,

rád bych Vám sdělil, že balíček od Vás s betlémem a figurkami mi Geis v pořádku doručil do zaměstnání v úterý 4.12., takže to nakonec dobře dopadlo.

Betlém i figurky jsou moc pěkné a už se těším, jak budeme doma s malou dcerou betlém připravovat.

Děkuji a zdravím,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.11.2018

Dobrý den,

děkuji za doklad i za úžasnou, perfektně a precizně vyrobenou  houpačku. Přinesla  vnukovi i nám mnoho radosti.

Mnoho dalších spokojených zákazníků přeje

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.11.2018

Dobrý večer, zásilku jsem si vyzvedla v pátek 2.11. Žádné potvrzení nemám, jen krásnou poštovní schránku doma :o). Už je červená, bude to schránka na dopisy od Ježíška v naší vesnici :o). Děkujeme

Hezký den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.10.2018

Dobrý večer,

moc Vám děkuji, podařil se Vám předvánoční zázrak

Betlém koupím ráda, k nim figurky sadu 14ks.

Děkuju

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.10.2018

Dobrý den pane Šperl, velmi dlouho jsem toužil mít na Vánoce doma vlastní betlém. Dlouho jsem hledal až jsem letos narazil trošku překotně na Vaše stránky a po dvojí komunikaci s Váma se konečně objevil dostupný betlém, na který jsem čekal. Na obrázku vypadal dobře, ale po doručení a rozbalení jsem byl doslova nadšený! Je to opravdu nádhera. Moc DĚKUJI za splněný sen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2018

Dobrý den,

jsem potěšen vaší reakcí na moje zkušenosti s vaším příborníkem.

Pokud to bude znamenat větší spokojenost vašich zákazníků neminou se moje

připomínky účinkem a to bude fajn.

Přeji příjemný den a mnoho úspěchů ve vašem podnikání.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2018

Dekuji za radu, pane Sperle !
Jdu objednavat na Vase stranky.

Mejte hezke dny a my budeme mit radost z Vasi krasnych vyrobku !
S pozdravem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.8.2018

Dobrý den,
chtěla bych Vám moc poděkovat za velmi rychlé vyřízení objednávky a doručení balíčku.
Balíček mi právě přišel, perfektně zabalený, se stoličkou jsem moc spokojená.
Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.7.2018

Dobrý den, domeček mi přišel v naprostém pořádku a je úžasný. Jste machr, prostě super řemeslnik. Jen jsem mu musel dát jinou barvu všechny miniatury mám bílé. Děkuji moc,

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.7.2018

Vážený pane Šperl,

minulý týden jsem u Vám zakoupila dřevěný nosič na  pivo. Použila jsem ho jako dárek sousedovi  "myslivcovi " , k  70. narozeninám. Trošku jsem ho vylepšila a příloze Vám zasílám fotky , jak to dopadlo. Tento dárek oslavenci udělal velikou radost . Vám zasílám tyto fotky , abych udělala radost i Vám, aby jste viděl, jak jsou  Vaše výrobky pěkné a dají se krásně  využít.

Moc Vám děkuji  a přeji Vám hodně dalších spokojených zákazníků, jako jsem já.

S pozdravem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.7.2018

Dobrý den,
První várka žebříků již dorazila a jsou perfektní. Prosím tedy o dodání zbývajících 4 kusů.
Děkuji

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.6.2018

Dobrý den,
děkuji za perfektně zabalenou lekarničku. Je velmi pěkná a už se z ní těším. Už je naplněná a pověšená.
Přeji vám pěkné dny,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.4.2018

Dobrý den, děkuji, vše přišlo v pořádku. Kola jsou přesně jaké jsem potřeboval, i doklad! Z.L.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.4.2018

Dobrý den,  kolo je úžasný .-) právě dorazilo díky moc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.4.2018

Děkuji za ochotu a vstřícné jednání .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2018

Dobrý večer,pane Šperl!

Dnes jsem krmítko obdržela.Přišlo v pořádku a je moc pěkné!

Děkuji a přeji hezký zbytek dne!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.1.2018

Dobrý den, betlémové figurky přišly v pořádku. Děkuji. Zdravím

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Copyright © 2009 - 2020 Dárky a výrobky ze dřeva

 

970x90-1498564609.png

Mapa příjezdu od D5

Nad Husovými sady 1273, Rokycany

Mapa příjezdu

Kontakty
Ivo Šperl
Po - Pá 8.00 - 17.00 hod.
Copyright © 2009 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.