Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8.00 - 17.00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

1 EUR = 24,50 CZK

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  1. Úvod
  2. RECENZE A HODNOCENÍ
  3. Hodnocení z emailů
Hodnocení zákazníků z emailů 2018

Osobní údaje v hodnoceních od našich zákazníků z důvodu jejich ochrany neuvádíme.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.12.2018

Dobrý den, moc Vám děkuji za rychlé zaslání, schránka vypadá skvěle.

Určitě se bude líbit.

Krásné vánoce.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2018

Dobrý den,

moc Vám děkuji za vstřícnost a objednávku figurek 14/10 cm jdu hned a rád udělat

Zdraví

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.12.2018

Dobrý den,

rád bych Vám sdělil, že balíček od Vás s betlémem a figurkami mi Geis v pořádku doručil do zaměstnání v úterý 4.12., takže to nakonec dobře dopadlo.

Betlém i figurky jsou moc pěkné a už se těším, jak budeme doma s malou dcerou betlém připravovat.

Děkuji a zdravím,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.11.2018

Dobrý den,

děkuji za doklad i za úžasnou, perfektně a precizně vyrobenou  houpačku. Přinesla  vnukovi i nám mnoho radosti.

Mnoho dalších spokojených zákazníků přeje

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.11.2018

Dobrý večer, zásilku jsem si vyzvedla v pátek 2.11. Žádné potvrzení nemám, jen krásnou poštovní schránku doma :o). Už je červená, bude to schránka na dopisy od Ježíška v naší vesnici :o). Děkujeme

Hezký den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.10.2018

Dobrý večer,

moc Vám děkuji, podařil se Vám předvánoční zázrak

Betlém koupím ráda, k nim figurky sadu 14ks.

Děkuju

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.10.2018

Dobrý den pane Šperl, velmi dlouho jsem toužil mít na Vánoce doma vlastní betlém. Dlouho jsem hledal až jsem letos narazil trošku překotně na Vaše stránky a po dvojí komunikaci s Váma se konečně objevil dostupný betlém, na který jsem čekal. Na obrázku vypadal dobře, ale po doručení a rozbalení jsem byl doslova nadšený! Je to opravdu nádhera. Moc DĚKUJI za splněný sen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2018

Dobrý den,

jsem potěšen vaší reakcí na moje zkušenosti s vaším příborníkem.

Pokud to bude znamenat větší spokojenost vašich zákazníků neminou se moje

připomínky účinkem a to bude fajn.

Přeji příjemný den a mnoho úspěchů ve vašem podnikání.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2018

Dekuji za radu, pane Sperle !
Jdu objednavat na Vase stranky.

Mejte hezke dny a my budeme mit radost z Vasi krasnych vyrobku !
S pozdravem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.8.2018

Dobrý den,
chtěla bych Vám moc poděkovat za velmi rychlé vyřízení objednávky a doručení balíčku.
Balíček mi právě přišel, perfektně zabalený, se stoličkou jsem moc spokojená.
Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.7.2018

Dobrý den, domeček mi přišel v naprostém pořádku a je úžasný. Jste machr, prostě super řemeslnik. Jen jsem mu musel dát jinou barvu všechny miniatury mám bílé. Děkuji moc,

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.7.2018

Vážený pane Šperl,

minulý týden jsem u Vám zakoupila dřevěný nosič na  pivo. Použila jsem ho jako dárek sousedovi  "myslivcovi " , k  70. narozeninám. Trošku jsem ho vylepšila a příloze Vám zasílám fotky , jak to dopadlo. Tento dárek oslavenci udělal velikou radost . Vám zasílám tyto fotky , abych udělala radost i Vám, aby jste viděl, jak jsou  Vaše výrobky pěkné a dají se krásně  využít.

Moc Vám děkuji  a přeji Vám hodně dalších spokojených zákazníků, jako jsem já.

S pozdravem

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.7.2018

Dobrý den,
První várka žebříků již dorazila a jsou perfektní. Prosím tedy o dodání zbývajících 4 kusů.
Děkuji

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.6.2018

Dobrý den,
děkuji za perfektně zabalenou lekarničku. Je velmi pěkná a už se z ní těším. Už je naplněná a pověšená.
Přeji vám pěkné dny,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.4.2018

Dobrý den, děkuji, vše přišlo v pořádku. Kola jsou přesně jaké jsem potřeboval, i doklad! Z.L.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.4.2018

Dobrý den,  kolo je úžasný .-) právě dorazilo díky moc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.4.2018

Děkuji za ochotu a vstřícné jednání .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2018

Dobrý večer,pane Šperl!

Dnes jsem krmítko obdržela.Přišlo v pořádku a je moc pěkné!

Děkuji a přeji hezký zbytek dne!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.1.2018

Dobrý den, betlémové figurky přišly v pořádku. Děkuji. Zdravím

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Copyright © 2009 - 2019 Dárky a výrobky ze dřeva

 

970x90-1498564609.png

Info k nákupu

Doprava

Mapa příjezdu od D5

Nad Husovými sady 1273, Rokycany

Mapa příjezdu

Kontakty
Ivo Šperl
Po - Pá 8.00 - 17.00 hod.
Copyright © 2009 - 2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.