logo    Dárky a výrobky ze dřeva    České dřevěné výrobky 

__1 EUR = 24,50 CZK__


HODNOCENÍ OD ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 02.01.2018

hvězdička

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

zboží kvalitní, detaily jemně zpracované

Pro:

rychlost, ochota, spolehlivost

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji moc za Vaše hodnocení a doporučení. Těší nás, že se Vám naše výrobky líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěný Betlém a figurky 13 cm
 

Přidáno: 16.12.2017

MILAN

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jeden z nejlepších internetových obchodů,velice rád nakupuji v těchto obchodech,protože mám dostatek času si vše prohlédnout a pak se rozhodnu pro to co mne nejvíce vyhovuje,objednávka je rychlá,doručení je také rychlé a naprosto bez problémů,kupoval jsem figurky do betlému,vysoká kvalita a nízká cena.

Pro:

pohodlný a rýchlý nákup

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkuji za Vaše detailní hodnocení a doporučení. Velice nás těší, když jsou naši zákazníci spkojení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Figurky do Betlému
 

Přidáno: 14.12.2017

Oldřiška Danišová

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super domluva,betlém dodán rychle,dobře zabalený a krásně vypadá.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji moc za Vaše hodnocení a doporučení. Jsem rád, že to klaplo a že se Vám Betlém líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěný Berlém
 

Přidáno: 12.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé jednání.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěný stojánek na stromeček
 

Přidáno: 10.12.2017

wex666

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Celková spokojenost s obchodem.

Pro:

Rychlost dodání perfektně zabaleno dobrá komunikace.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji moc za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná lékárnička
 

Přidáno: 06.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost, zboží v pořádku, vzorně zabalené.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsem rád, že poličky došly v pořádku a že jste byl s nákupem spokojený.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Poličky na miniaturky
 

Přidáno: 04.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mohu doorucit, jsem spooojena. Stolicku jsem koupila pro dite k prezouvani, naprosto vyhovuje.

Pro:

Pekne zbozi, stolicka je stabilni. Perfektni baleni, bezproblemove a rychle dodani.

Proti:

Hrubsi povrchova uprava dreva, coz vsak je vzhledem k cene stolicky zcela adekvatni.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Jsem rád, že se Vám stolička líbí. Stolička se dodává hladce obroušená v přírodním provedení - bez finální povrchové úpravy. Určitě doporučuji stoličku nalakovat nebo nějak natřít.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná stolička - Dojička
 

Přidáno: 04.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše bylo ryclé, komunikace, objednávka i dodání bylo v naprostém pořádku

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji moc za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Dřevěná poštovní schránka s tubusem
 

Přidáno: 04.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Krásné výrobky z masivního dřeva. Pěkná ruční práce.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení. Těší mě, že se Vám naše výrobky líbí.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Pokladnička - dřevěná truhla
 

Přidáno: 03.12.2017

Nick

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehledné stránky
dobrá komunikace
rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za Vaše hodnocení a doporučení.

Ivo Šperl - darkyzedreva.cz

Výrobek : Polička na miniatury čtverec
 
Hodnocení od našich zákazníků z emailů a SMS

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jména našich zákazníků záměrně neuvádíme.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.12.2017

Dobrý den, 
dlouho jsem si chtěl vyrobit Betlém, ale až Vaše figurky mě k tomuto kroku přiměly. Jsou perfekní, moc se mi líbí.Děkuji a dovoluji si Vám zaslat ukázku mého betlému a popřát Vám hodně spokojených zákazníků a štěstí a zdraví v roce 2018.
Přeji hezký den... zákazník ... Hradec Králové

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2017

Děkuji
Vše dorazilo dnes v pořádku, včetně dokladu.
Je to hezké.

... zákazník ... Liberec

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.11.2017

Dobrý den, mockrát děkuji za velmi rychlé dodání, skvělé zabalení a krásný výrobek. Děkuji, s pozdravem ... zákaznice ... Písek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.11.2017

Děkuji moc,za překrasny betlem,jsem z nej nadšena,velika spokojenost,ještě jednou diky moc. ... zákaznice .. okres Litoměřice

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.11.2017

Dobrý večer,

domeček pro ptáčky dorazil a je moc pěkný. Už se těším, až si ji natřu, aby přežila povětrnostní podmínky a až ji budu moci umístit na zahrádce.

Moc děkuji a určitě ohodnotím kladně. Mějte se moc hezky.

... záakznice ... okres Kladno

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2017

Pane Šperl, zdravím Vás. Objednávka v pořádku dorazila. Musím říct, že truhlička je parádní,krásně řemeslně zpracována. Už mám i visací zámek, nemá to chybu. Houpačka to samé! Jste šikulky. Přeji hodně zakázek a spokojené zákazníky.Mějte se hezky a ještě jednou díky, vše bylo moc dobře zabaleno. Zdraví ... zákaznice... okres Brno - venkov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.9.2017

Dobrý den, moc děkuji za vstřícnost a rychlou komunikaci. ... zákaznice ... Praha 9

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.8.2017

děkuji, dnes bylo dodáno, jste super!!!!!!!!!!! pošlu foto využití :-)

... zákaznice ... Praha 8

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.8.2017

Dobrý den,děkuji za budku,jsem úplně nadšená,je krásná.

S pozdravem ... zákaznice ... Kladno (ptačí krmítko - chaloupka)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.7.2017

Dobrý den,
potvrzuji obdržení objednaného zboží bez závad.

Děkuji za rychlou dodávku a vzornou komunikaci jak dodavatele tak dopravce.

S přáním úspěšného dne

... zákazník ... okres Jihlava

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.7.2017

Dobrý večer pane Šperl,

balíček je v pořádku a nosič na pivo je krásný. Moc děkuji.

... zákaznice ... okres Frýdek-Místek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.6.2017

Hezký dobrý den,

v příloze Vám zasílám potvrzení o odejité platbě za houpačku-koník.
Už se na ni moc těšíme, jednu už od Vás máme na chalupě, ale potřebujeme ještě ke druhé babičce.
Naše cácorka ji miluje.
Houpačka je nádherná, každý nám ji obdivuje.

Zdraví Vás,

... zákaznice ... okres Prostějov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.6.2017

Dobrý den, moc děkuji za krásné lampičky, jsou vkusné, pěkná práce. ... zákaznice ... okres Hodonín

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.5.2017

Dobrý den,
Děkuji. Stolička přišla v pořádku, je moc pěkná, bytelná, krásně voní dřevem. Mám radost, perfektní.
Hezký den,
... zákaznice ... Praha 4

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.5.2017

Děkuji, mlýn přišel v pořádku. Měl obrovský úspěch. Jakmile bude mít své místo, pošlu vám fotku. Ještě jednou moc děkuji, byla s vámi úžasná spolupráce. ... zákaznice ... Brno

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.1.2017

Dobrý den pane Šperle,

houpačku jsem si vyzvedla v pátek. Děkuji, je moc pěkná. Vnoučkovi se bude ale určitě líbit.

S pozdravem   ...zákaznice... Praha

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.1.2017

Krásné dopoledne, děkuji moc za rychlé dodání a přeji krásné dny plné sluníčka. ...zákaznice...okres Karlovy Vary

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.12.2016

Už jsem si žebriňák vyzvedla. Je hezký. Děkuji. Krásné Vánoce. ...zákaznice... Hradec Králové

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.12.2016

Dobrý den pane Ivo,vše došlo v pořadku.Děkuji za ochotu,jste zlatý.Přeji Vám i celé rodině krásné a radostné vánoce.

...zákaznice... ze Vsetína

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.12.2016

Zboží jsem obdržela v pořádku. Pěkný, kvalitní  výrobek. Moc děkuji. ...zákaznice... Plzeň sever ( stolička velká )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.12.2016

Dobry den, figurky dorazili v pořádku. Dekuji, s pozdravem krásně prožitých svátků. ...zákazník... okres Břeclav

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.12.2016

Dobrý den,
balík dnes dorazil v pořádku, lucerny jsou nádherné, moc děkujeme. Máme radost!
Přejeme krásný a pohodový adventní čas. ...manželé... Kroměříž

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.12.2016

Dobrý den, musím uznat, že figury do Betlému jsou opravdu nádherné. Přeji ještě mnoho tak krásných věcí. Děkuji. ...zákaznice... okres Karviná

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.11.2016

Děkuji, vše bylo v pořádku, ...zákaznice... okres Kroměříž

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.11.2016

Dobrý den,

dnes jsem si zásilku vyzvedla na poště.Betlém i figurky jsou luxusní,mám z nich velikou radost.Určitě si v budoucnu zase něco objednám.

V nabídce máte krásná krmítka pro ptáčky,poličky - no prostě všechno.

Děkuji za ryclost vyřízení,komunikaci a přeji Vám hodně spokojených zákazníků.

S pozdravem a hezký den   ...zákaznice... okres Prostějov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.11.2016

Dobrý den, stolička přišla v pořádku, vše ok, děkuji.  S pozdravem  ...zákazník... okres Teplice

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.11.2016

Dobrý den,

mockrát děkuji za Vámi zaslanou stoličku. Zásilka přišla v pořádku. Děda je velice spokojený s kvalitou provedení. SUPER vyhovující výška.

Mnoho úspěchů v podnikání a dalších spokojených zákazníků jako jsme mi.

S pozdravem   ...zákaznice... okres Ústí nad Orlicí

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.10.2016

Dobrý den,  betlém dovezli v pořádku . Už jsem ho rozbalila a udělala výzdobu  na vánoce .   :-) Je moc krásný, děkuji.

Hezký den  přeje ...zákaznice...okres Hodonín

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.10.2016

Krasny betlehem aj postavicky Dakujem ...zákaznice... okres Žilina, Slovensko

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.10.2016

Dobrý den,
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky
Ptačí budka je překrásná, zbytek jsou dárky a budou posouzeny v sobotu :)

Děkuji, S pozdravem ...zákaznice...Břeclav

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.9.2016

Zdravim vas dakujeme mame to uz doma kraaasne posielam fotky figurky este objedname

...zákazník...Senica, Slovensko

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.8.2016

Dobrý den,
zásilku jsem vyzvedla a zaplatila 24.8.2016.

Zboží bylo v pořádku, trakaře jseu moc pěkné, už je mám i natřené na bílo a vystavené na parapetě.

S pozdravem ...zákaznice...Přerov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.8.2016

Dík vše došlo a je to super. ...zákaznice... Praha 9 - Prosek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.8.2016

Dobrý den,

Děkuji velice za rychlost a už se na dárek těšíme.

S přátelským pozdravem

...zákaznice... Praha 8

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.7.2016

Moc děkuji jste ochotný a vstřícný. Již jsem poslala objednávku.
Krásný den

...zákaznice... Brandýs nad Labem

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.7.2016

Mockrát děkuji za rychlé vyřízení objednávky jsem nadšená určitě se na Váš obchod v budoucnu obrátím s pozdravem ...zákaznice... Neratovice

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.7.2016

Dobrý den , právě jsem převzala Vámi odeslanou stoličku, je moc hezká, moc Vám děkuji. A také děkuji za rychlé vyřízení a rychlé odeslání mé objednávky.

S pozdravem ...zákaznice... z Lomnice nad Popelkou

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.7.2016

Dobrý večer,
moc děkuji za informaci, musím Vám udělit poklonu, že se tak staraté o své zákazníky :-)
už je objednáno :-)
přeji pěkný večer

...zákaznice... okres Brno-venkov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.6.2016

Dobrý večer, 
poštovní schránka dorazila v pořádku a jsem z ní nadšená, snad se bude líbit i těm, pro které je určena Moc Vám děkuji za tak rychlé vyřízení.

Mějte se krásně.

S pozdravem
...zákaznice... Plzeň

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.6.2016

Dobrý den, pane Šperle,

poštovní schránka došla v pořádku.

Je krásně provedená, moc děkujeme za pečlivost i skladbu let.

Bude nám dělat radost.

Teď už jen dostavět tu zeď, na které bude.

Snad se počasí ustálí.

Hezké léto i u Vás

S pozdravem

...zákazníci... okres Semily

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.6.2016

Dobrý den přeji

a mockrát děkuji za bleskové zaslání.
Balíček jsem již převzala
S pozdravem a přáním všeho dobrého
...zákaznice... okres Praha-západ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9.6.2016

Vážený pan Šperle,

moc díky za naprosto bezvadný servis a krásné zboží. Včera jsem měla velikánkou radost, když jsem krabici rozbalila. Žebřiňák bude ještě doplněn o kytičku, blahopřání, šampus a skleničky a předán za Město manželům při příležitosti zlaté svatby – věřím, že udělá obrovskou radost. A já vím, že v nejbližší době budu Vaše výrobky objednávat i pro svou potřebu.

Děkuji za Vaši ochotu a bezvadnou komunikaci. Málokdy se s něčím takovým setkávám.

Přeji pěkný den.

... zákaznice... matrika ... MěÚ...okres Brno-venkov

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8. 4. 2016

Dobry den,

truhlicka dorazila v poradku. Dekuji moc za pomoc. Je nadherna.

S pozdravem ... zákazník Brno

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31. 3. 2016

Dobrý večer,dnes v pořádku dorazil balik do mých rukou.Zkládám velkou poklonu tomu,nebo těm,kdo vyrobil poštovní schránku i krmítko.Jsem nadšená a velmi,velmi spokojená.Patří vám velký dík.Určitě a ráda vás doporučím svým známým.S pozdravem ... zákaznice okres Kladno

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16. 3. 2016

Vážená paní Šperlová, vážený pane Šperle!

 

Dnes odpoledne (16. 3. 2016) jsem si na vybraném výdejním místě Geis Point převzal vaší zásilku dle mé objednávky č. 1344242.

Zásilka došla v naprostém pořádku a po vybalení jsem měl z obou truhliček ohromnou radost - perfektní práce!

 

Dovolte mi, abych Vám alespoň touto cestou upřímně poděkoval za váš nevšední přístup k "zákazníkovi z ulice".

Pokud bych měl komukoliv (známému či neznamému) stručně popsat mou 1. zkušenost s vaší firmou, resp s e-shopy,

řekl bych přinejmenším následující:


- neběžně vstřícný až přátelský přístup ve snaze vyhovět zákazníkovi co nejdříve,

- perfektně zpracované v výrobky v dané cenové kategorii,

- nejlepší cena, jakou jsem na Netu našel pro srovnatelné dřevené výrobky,

- na třetí den po objednání jsem měl zboží na stanoveném místě,

- perfektní balení zásilky zaručující nepoškození zboží během přepravy.

 

Ještě jednou Vám děkuji, přeji vše dobre Vám oběma osobně i firmě jako takové

a zůstávám se srdečným pozdravem.

 

Upřímně Váš

... zákazník ... Praha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16. 3. 2016

Dobrý den,

balíček mi v pořádku dorazil. Krmítko vypadá parádně.
Děkuji za obchůdek, jsem spokojená.

Zdraví ... zákaznice Znojmo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27. 1. 2016

Dobrý den,

ješte jednou bych Vám chtěl poděkovat za rychlé vyřízení a dodání objednávky - dřevěného nosiče na 10 ks piv. Je opravdu super. Nosič nám poslouží jako dárek pro stejdu. S manželkou jsme z tohoto dárku nadšení a posíláme vám obrázek, jak jsme ho naplnili, dozdobili a jak bude tento víkend dotyčnému předán. Pokud chcete, fotografii můžete zveřejnit pro inspiraci ostatním.

S pozdravem ... zákazník okres Jindřichův Hradec

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. 1. 2016

Dobrý den pane Šperle,

děkuji za velice pečlivě zabalené zboží. Lucerny jsou nádherné, ale krmítko-v mém případě spíše "krmidlo" předčilo mé očekávání.
.... zákaznice Mladá Boleslav

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.12.2015

Dobrý den,

Krmítko dnes přišlo a je opravdu moc hezké. Děkuji ... zákazník ... Prachatice ( krmítko se zábradlím střední )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.12.2015

Dobrý den.

Právě jsem rozbalila balíček od Vás.
Ještě jednou jsem Vám chtěla vyjádřit tisíceré díky za vaše exkluzivní služby a ještě exkluzivnější zboží.
Figurky jsou totiž ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce.
Ještě jednou Vám moc děkuji a přeji krásné a klidné svátky a úspěšný rok 2016.
S pozdravem ... zákaznice ... Klatovy ( figurky do betlému velké )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.12.2015

Dobrý den děkuji za doklad a betlémy jsou v pořádku,moc pěkné a bylo to pěkně zabalené,jsme moc spokojeni pěkné vánoce hodně zdraví přejí ... zákazníci ... okres Třebíč ( 2 x betlém 70 s figurkami )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.12.2015

Dobrý den,

i já Vám děkuji, schránka je krásná.

Krásné Vánoční svátky, s pozdravem ... zákaznice ... okres Rokycany ( Poštovní schránka bez tubusu )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.12.2015

Dobrý večer,

děkujeme za betlém (je krásný) i rychlé dodání.

Ať se Vám daří ... zákaznice ... okres Tachov ( Dřevěný betlém 60 )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.12.2015

Pane Šperle, Betlém i figurky jsou úchvatné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Včera dorazil balíček:-)

Děkuji za zpříjemnění Vánoc a laskavé jednání:-)

V úctě ... zákaznice ... okres Plzeň jih

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.12.2015

Dobrý den pane Šperl.

Dnes jsem dostal objednaný betlém 70 a jsem z něj velmi nadšen!

Betlém je opravdu krásný, je to moc pěkná práce. Líbí se nejenom mně, ale i mé manželce.

Máme z něj velkou radost a věříme, že z něj budou mít radost i naše děti a vnoučata.

Děkuji vám za rychlé jednání a včasné doručení.

Přejeme Vám krásné a radostné Vánoce, šťastný nový rok, hodně zdraví,úspěchů a hlavně hodně spokojených zákazníků

Se srdečným pozdravem ... Váš spokojený zákazník z Vyškova.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2015

Dobrý den,děkuji a krmítko je moc hezké. ... zákaznice ... Ostrava ( Krmítko střední se zábradlím )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.11.2015

Dobrý den,

chtěla jsem poděkovat za dodání krásného betlému. Je to nádherná práce. Přesto že jsem vybírala mezi větším a menším, zvolila jsem menší a rozhodně nelituji. Betlém je krásný, postavičky také. Moje tři děti jsou nadšené.

:-)

Ještě jednou děkuji za krásnou práci. ... zákaznice ... okres Nový Jičín ( Dřevěný betlém č.2. s figurkami )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.11.2015

Dobrý den, dnes jsem od Vás obdržel dřevěný betlém 60.  Moc pěkná práce. Děkuji  ... zákazník ... okres Tábor

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.10.2015

Děkuji, se zbožím jsme velmi spokojeni.
S pozdravem ... zákaznice ... okres Břeclav ( Dřevěný betlém 50 a střední figurky )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.10.2015

Dobrý den,

Děkujeme, kasička přišla v pořádku a vypadá moc dobře.

Hezký den ... zákaznice ... Emco spol. s r.o. Praha 4 ( Dřevěná pokladnička )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2015

Přeji hezký den a mnohokrát děkuji za bleskurychlé vyřízení mojí objednávky. ... zákaznice ... Praha 3 ( Louskáčky )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.9.2015

dobry den,chtěla bych poděkovat za objednané zboží které dorazilo v pořádku a jsem velice spokojena s provedením přejí krásný den a mnoho spokojenych zákazníků ... zákaznice ... Neratovice ( Nosič na panáky )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.9.2015

Dobrý den,

děkuji za krásné krmítko, mocc se Vám povedlo. ... zákaznice ... České Budějovice ( Krmítko šestihran velké )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.9.2015

Dobrý den, pane Šperle

zasílku jsem dnes převzala a jsem spokojená. Stolička se mi moc líbí. Děkuji.

Přeji hezký den. ... zákaznice ... Havířov ( stolička velká )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.8.2015

Dobrý den.

Děkuji Vám za včasné dodání až do domu. S kvalitou zboží jsem velmi spokojená. Informace o Vaší firmě jsem předala i známým.
S pozdravem ... zákaznice ... okres Rychnov nad Kněžnou ( Zahradní nábytek - souprava )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.8.2015

Dobry večer!
Děkuji moc, zásilka došla v pořádku.Krmítko se nám moc libí. ... zákazník ... okres Olomouc ( krmítko srub velký )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.8.2015

Dobrý den,

já děkuji za stojan, je nádherný, určitě s ním udělám radost. Přeji, ať se daří a spoustu spokojených zákazníků.

S pozdravem ... zákaznice ... okres České Budějovice ( stojan na víno na 12 lahví )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.8.2015

Dobrý večer. Schránka dorazila v úterý, v pořádku. Je moc krásná, jsme velmi spokojení. Děkujeme! :-)

... zákaznice ... Trutnov ( poštovní schránka hladká )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.8.2015

Dobry den,doruceno,moc Vam dekuji. ... zákaznice ... Vysoké Mýto ( žebřiňák a trakař s korbou )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.7.2015

Zdravím,moc bych Vám chtěla poděkovat. Včera jsme se domluvili a dnes mám krásný žebřiňáček už přichystaný doma, jako dárek. Moc jste mi pomohl,od jiného dodavatele mi dárek nedorazil, stále čekám na vrácení peněz....a s Vámi byla super spolupráce. Ráda doporučím dalším :-) , ještě jednou moc děkuji. ... zákaznice ... Plzeň ( žebřiňák 60 )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.6.2015

Dobrý den,

 

chtěla bych Vám strašně moc poděkovat, balíček dorazil v pořádku a v rekordním čase, tisíceré díky, a to hlavní, dárek se kolegyni moc líbil, určitě to nebyl poslední nákup u Vás.

Přeji hezký den ... zákaznice ... Praha 2 ... ( trakař )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.6.2015

Dobrý den,
v sobotu jste mi prodal stoličku a naprostá spokojenost, ještě jednou děkuji.
S pozdravem, ... zákazník ... okres Rokycany ( stolička velká )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.6.2015

Moc a moc Vám děkuji, jste strašně moc hodní, přeji hezký sluníčkový den.

... zákaznice ... Praha ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.5.2015

moc díky za kladné vyřízení.Děláte moc krásné věci.díky, ... zákaznice ... Hradec Králové (žebřiňák, příborník a stojan na květiny 3p.)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.5.2015

přeji dobrý den,
děkuji za váš přístup a rychlost vyřízení. Výrobek (mlynské kolo) jsem již natřel (a budu dále natírat) a již se těšíme na umístění. Byl do dárek k dnešnímu svátku partnerce Monice.
Ať se váší práci daří ....

Jste kanón, či jak nazvat takového podnikatele. Máme hezkou skalku s dostatkem vody - to kolo tam pasuje ...zákazník ... okres Uherské Hradiště ( vodní mlýnské kolo )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.5.2015

Dobry den.
Jste skveli, moc dekuji, i za zmenu dopravce:-).
Preji pekny den a tesim se na dalsi spolupraci. ... zákaznice ... Olomouc ( příborník s podložkou - putna )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.5.2015

Dobry den,
chi poděkovat za rychlé vyřízeni a odeslaní objednávky. Nosič je v pořádku a jako dárek uspěl. S pozdravem ... zákaznice ... Havířov ( nosič na pivo )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.5.2015

Děkuji za balík,došel v pořádku a neuvěřitelně rychle.To je radost od vás nakupovat.
Hezký den ... zákaznice ... Praha 5 ( ptačí krmítko - srub šestihran )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.5.2015

Dobrý den.Mlýn dorazil v pořádku a já vám moc děkuji,je úžasný a již zdobí naši předzahrádku,připojuji foto aby jste také viděli jak mu to tam sluší,ještě jednou díky.S pozdravem ... zákaznice ... Kladno ( větrný mlýn )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.4.2015

Dobrý den, dekuju za krasné vecicky, ... zákaznice ... okres Trutnov (trakař,vozík na květiny a provaz. žebřík)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.4.2015

Dobrý den za Vás výrobek moc děkuji a doporučila jsem Vás dal. Je super. ... zákaznice ... Ústí nad Labem (mlýnské kolo)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.4.2015

Děkuji za krásné krmítko. Super provedení za dobrou cenu.
Pozdrav z Brna posílá ... zákaznice (krmítko 027A se zábradlím)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.4.2015

Dobrý den,

děkuji za zaslané zboží a za rychlost vyřízení. Již jsem jej vyzvedl. ... zákazník ... okres Nymburk (dřevěná lucerna velká)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.4.2015

Dobrý den zasílám Vám fotografie Vašich výrobků (můžete zveřejnit na Vašem webu)a těším se na nové dekorace na zahradu.Přeji hezký den ... zákaznice Praha (krmítko, studna a stojan na květiny)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.4.2015

Dobrý den,dík, už ji mám doma a je hezká. ... zákazník ... Praha (stolička velká)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.4.2015

Dobrý den,
houpačka od Vás je úžasná, nemusíme mít strach že z ní malá vypadne. V příloze zasílám foto s naší barevnou variací, aneb zbytky barev co se našly.
Ještě jednou tímto děkujeme a přejeme mnoho šťastných zákazníků!
S přáním hezkeho dne ... zákazník ... okres Třebíč ... kraj Vysočina (houpačka 3v1 koník)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.3.2015

Dobrý večer,

 

houpačka dnes došla. Mnohokrát děkuji za vstřícné jednání.

 

Mějte se pěkně. ... zákaznice ... okres Brno-venkov (houpačka 3v1 koník)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.3.2015

Děkuji, truhlička dnes dorazila. Mějte pěkný  pohodový den!    Zdravím ... zákaznice ... okres Olomouc (pokladnička -truhla)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.2.2015

Dobrý den,

balík se studnou byl dnes doručen a vše je v pořádku.

Děkuji. ... zákaznice ... Brno (studna střední)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.2.2015

Dobrý den,
velice děkuji za oba výrobky.Mám z nich radost a už se těším, až je nainstalujeme.Odkaz s doporučením na Vaše stránky dám s dovolením na facebook.
Mějte se moc hezky. Zdravím ... zákaznice ... Praha (ptačí budka akrmítko)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.2.2015

Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Ráda si zase u Vás objednám.

S pozdravem ... zákaznice ... Jablonec nad Nisou (stojan na příbory a slánka)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.2.2015

Dobrý den,

děkuji za rychlý obchod, za chvíli si pro zboží jedu.

S pozdravem ... zákazník ... Brno (stojan na noviny a časopisy)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.1.2015

Dobrý deň,zasielka dorazila,veľmi pekne ďakujem,krmitka sú krásne. ... zákaznice ... ores Zlaté Moravce, Slovensko

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.1.2015

Moc děkuji za rychlý obchůdek!Dneska jdu popřát,tak se bude určitě líbit! ... zákaznice ... okres Prostějov (trakař s korbou)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.12.2014

Dobrý den,

děkuji za zaslání zboží. Je opravdu pěkné.

S pozdravem, ... zákazník ... Praha (trakař a soudek)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.12.2014

Vážený pane Šperl,

Dnes jsem dostala objednaný betlém s figurkami a jsem nadšená.

Betlém je opravdu krásný, je to moc pěkná řemeslná práce, na českém trhu nemáte konkurenci. Figurky jsou taky krásné, vypadají tak věrně!

Mám z něj velkou radost a věřím, že z něj bude mít radost i můj malý vnuk Toníček, protože to je dárek pro něj.

Děkuji vám za ochotu (že jste zajistil velké figurky), za vstřícné jednání a včasné doručení.

Přeji vám hodně úspěchů a spokojených zákazníků.

Krásné Vánoce a šťastný nový rok!

Se srdečným pozdravem

... zákaznice ... okres Praha-východ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.12.2014

Dobrý den,
děkuji za velmi rychlé vyřízení objednávky. Zboží přišlo bezpečně zabalené. Stojan pod stromeček vypadá velice vkusně a je opravdu bytelný a louskáček na ořechy je jako z pohádky :-) . Určitě Vás doporučím. ... zákaznice okres Karviná

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.12.2014

Dobrý den,

Musím říct, že betlém a postavičky jsou opravdu velice pěkné.
Mnohokrát děkuji
S pozdravem  ... zákazník okres Praha-západ ( dřevěný betlém + figurky )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.11.2014

Dobrý den pane Šperl,
stojan na vánoční stromek včera v pořádku dorazil. Ještě jednou děkuji za Vaši ochotu.
S pozdravem ... zákazník z Německa ( stojan na stromeček smrkový )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.11.2014

Dobrý den,

moc děkuji, stojan pod stromek dorazil v pořádku a jsme velmi spokojeni.
S pozdravem  ... zákaznice okres Jindřichův Hradec ( stojan pod stromeček bukový )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.11.2014

Dobrý den, betlém dorazil v pořádku. Je moc hezkej. :) Udělal jste mi radost.
Děkuji
S pozdravem  ... zákazník Pardubice ( dřevěný betlém č.1. )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.11.2014

Děkuji Vám, přinášíte radost. Přeji vše dobré Vám, Vaši rodině i spolupracovníkům.
Zdraví ... zákaznice okres Náchod

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.11.2014

Dobrý den, Betlém je překrásný, vypracovaný, voňavý, nemůžu se na něj vynadívat.

Děkuji a přeji krásné Vánoce.
S pozdravem ... zákaznice Brno ( dřevěný betlém s figurkami )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.11.2014

Dobrý den,
vše dorazilo v pořádku, na zahradě za oknem něco úžasného pro potěšení oka při krmení.
Přejeme Vám mnoho úspěchů a děkujeme. ... zákazník okres Příbram ( ptačí krmítka )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.11.2014

Dobrý večer Ivo,
kochám se a musím se podělit o pocity z koupeného zboží. Dlouhý čas jsem sháněla slánky z mého dětství, které měla naše babička. Od Vás jsou ty slánky skutečně tyty babiččiny. Udělám s tímto dárkem radost i sestrám. A k Betlému, dobře jsem se rozhodla. Ve skutečnosti je mnohem hezčí, než jsem si představovala. Figurky jsou naprosto úchvatné,....Dobře, že jsem vyčkala i vědro - příborník, rovněž mám z něho radost.
Díky Vám za to, že se zabýváte výrobou a prodejem dárků ze dřeva. Pravděpodobně je to Vaše potěšení a radost,
Přeji Vám, Vaší rodině i spolupracovníkům jen vše dobré.
S úctou ... zákaznice okres Náchod

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.11.2014

Stolička je nádherná,mám z ní velkou radost.Moc děkuji,ať Vám všechno vychází.
Hodně zdraví přeje ... zákaznice Praha (dřevěná stolička)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30.10.2014

Dobrý den, moc děkuji za betlém. Je překrásný. Přeji hodně spokojených zákazníkú.
S pozdravem ... zákaznice Český Těšín ( dřevěný betlém č.1. )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.10.2014

Dobrýden,
v pátek jsem obdržela svou zásilku s truhlíkama.Přišly v pořádku a moc děkuji.Mám radost.
Krásný den ... zákaznice Středočeský kraj (dřevěné truhlíky na parapet)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.10.2014

Dobrý den, děkuji za rychlost a ochotu.
S pozdravem ... zákaznice Středočeský kraj (dřevěný mini žebřiňáček)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.10.2014

Dobrý den zasíláme fotky naší realizace,určitě si objednáme další zboží na zahradu.Hezký den ... zákaznice Praha (studna a květnáč- kola se dvěma truhlíky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.10.2014

Dobrý den, pane Šperl,

teprve teď jsem se dostala na mail, abych vám poděkovala za vaše krásné věcičky, opravdu se mi moc líbí, jsem nadšená

I betlém překrásný....

Vše dorazilo v pořádku, už jsem si vše (krom betlému :-) ) rozestavěla v domečku a už zase přemýšlím, co by se mi ještě hodilo :-))

Ještě jednou moc děkuji, hezký den, ... zákaznice Zlínský kraj (dřevěný betlém 1.,dřevěné figurky, stolička, žebřiňák..)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.10.2014

Dobrý den,balíček došel v pořádku.Děkuji i za rychlost. :-D... zákaznice kraj Liberecký (trakař)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.9.2014

Dobrý den,

v květnu / červnu jsem u Vás objednávala větší počet dřeváků na dětské programy do Národopisného muzea.
Dorazily nám vpořádku a od června je používáme k velké spokojenosti.

Děkuji ještě jednou za rychlost

S pozdravem ... HISTORICKÉ MUZEUM Praha (dřeváky -mejšláky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.9.2014

Dobrý den,
děkuji za dřevěné mističky. Předčily mé očekávání, jsou opravdu moc pěkné, hladké, bez vad.
S pozdravem ... zákaznice Brno (dřevěné misky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11.9.2014

Dobrý den,

 

děkuji za rychlé dodání zboží. Výrobek je velmi poctivý!

Děkuji, budu Vás doporučovat dál! Hezký den a mnoho zákazníků přeji!

S pozdravem,... zákaznice Praha ( poštovní schránka)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.8.2014

Dobry Den,

23.07.2014 jsem od Vas zakoupil postovni schranku drevenou. Na fakture jste pozadal o nejake fotky realizace vyrobku. Asi to nebude nejpodarenejsi realizace, nicmene cela rodina z ni ma velkou radost a pokud prijede posta tak se primo perem, kdo pujde schranku vybrat.

Mejte se hezky.

S pozdravem.... zákazník Liberecký kraj   ( poštovní schránka D111 )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.8.2014

Dobrý den, zboží dorazilo v pořádku. Je velmi hezké, doporučím vás. Děkuji a přeji příjemný den.

.... zákaznice ... Brno  ( loukoťová kola, květináč auto, vánoční ozdoby)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.8.2014

Děkujeme za informaci, balík v pátek dorazil a kolo je naprosto dokonalé :o))))

…udělalo ohromnou radost
Děkujeme a krásný zbytek víkendu přejeme .... zákaznice  ... Středočeský kraj  ( mlýnské kolo velké )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.7.2014

Dobrý den,trakař dorazil v pořádku,je hezký,už i jednou natřený.Děkuji ... zákaznice  ... Liberecký kraj   (trakař největší 140 A)

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.6.2014

Dobrý den,

dřeváky dorazily vpořádku. Od včerejška je používáme. Jsou moc pěkné.

.................. Národní muzeum - Historické muzeum...... Paha     (Dřeváky)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.6.2014

Dobrý den,
už mám na chatce věšák na klíče od Vás a moc se všem líbí.Brzy si u Vás objednám ještě jiné věci.
Mějte se hezky a pěkný den.
S pozdravem .......... zákaznice... Praha            ( věšák na klíče FAB )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.6.2014

Dobrý den zásilka došla v pořádku. Manžel má velkou radost z dárku. Ještě jednou moc děkuji.

..... zákaznice  ... okres Kutná Hora, kraj Středočeský ( studna velká 013A )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8.6.2014

Dobrý den,zasílam Vám fotografii realizace výrobku který jsem si u vás objednala. Pěkné provedení,stručný a srozumitelný navod na montáž,precizně zabaleno nemám co vytknout.Určitě doporučím svým přátelům.Jedinou výtku bych měla k vědru,které bych uvítala o něco větší a kdyby by bylo klasické kulaté s obručemi nemělo by to chybu.   Přeji Vám mnoho úspěchů a dalších nových nápadů.S pozdravem ....zákaznice ...okres Hradec Králové....kraj Královéhradecký ( studna velká 013A )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.6.2014

dobrý den zboží dorazilo v pořádku,jsem velice spokojená s rychlým dodáním,dobírka zaplacená s pozdrevem a přáním hezkého dne .... zákaznice ... okres Prostějov...kraj Olomoucký                   (studna malá 013C a trakař 80A)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.5.2014

Dobrý den, děkuji Vám za rychlé vyřízení objednávky. Zásilka dorazila v pořádku a udělala velikánskou radost. Ještě jednou děkuji....zákaznice...okres Litoměřice...kraj Ústecký                                          ( studna velká 013A )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.5.2014

Dobrý den,

v příloze posílám fotografii hotového výrobku s konečnou úpravou, kde jsem zvolil lak s oleji a UV filtrem.

S výrobkem jsem velmi spokojen, jen bych vytkl překlišku na zadní straně, která se odštipuje. Na vzhled nemá sice vliv ale jen pro snadnější montáž.

Děkuji.

S pozdravem   ...zákazník...okres Rychnov nad Kněžnou...Královéhradecký kraj                        (poštovní schránka 022A)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.5.2014

Pekný dobrý deň prajem!

Tovar – stojančeky na kvety mi boli dnes doručené.

Ďakujem a určite si u Vás čoskoro ešte niečo objednám.

S pozdravom ... zákaznice .... TRNAVA ..SR

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9.5.2014

Dobrý den,

balík dorazil v pořádku, moc děkuji. Ještě složíme :).

Za novinky vaší práce budu ráda :).

Vyrábíte případně i na přání?

děkuji s pozdravem pěkného dne … zákaznice … Blansko … kraj Jihomoravský (vozík na květiny 3.p. D116)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.4.2014

Dobrý den, děkuji za zásilku, vše došlo v pořádku a bylo pěkně zabaleno. Děkuji.Zasílám foto jak jsem využila váš vozík z minulého nákupu.  1.4.2014

S pozdravem ... zákaznice ..okres Beroun ... kraj Středočeský               (ptačí krmítko 027A a vozík na květiny D116)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.4.2014

Dobrý den,
rumpálek je hezoučký. Trošíčku dřevo naimpregnuji proti dešti a už se těším až jej dám na zahradu.
Ještě mám spadeno na ten Váš velký žebřiňák, ale ještě počkám a našetřím.

S pozdravem  ... zákaznice...okres Mladá Boleslav.. kraj Středočeský                           ( studna velká 013A )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.4.2014

Studna po naaranžování před mým domem má obrovský ohlas.Myslím si ,že Vám přijde i nějaká objednávka.Tak Vám přeji příjemné Velikonoce a posílám taky jednu inspiraci. ... zákaznice ...okres Třebíč ... kraj Vysočina  ( studna velká 013A )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.4.2014

Dobrý večer.

Moc děkuji ,že jste na mě nezapomněl a poslal mi odkazy na vaše nové ,krásné výrobky.Koukala jsem i na vaše oficiální stránky,vše je nádherné a potěší každého ,kdo chce mít krásnou zahradu....Kolo vodní  a krmítko jsem natřela dvakrát , už stojí na mé zahradě a každý kdo příjde chválí ,jak je to pěkné.....Přepošlu všem kamarádkám odkaz na vaší firmu a určitě se objednávky na tak kvalitní ,krásné věci jen pohrnou.

_Ještě jednou moc děkuji za odkazy.Přeji hezký večer ..... zákaznice  ... okres Praha - východ , kraj Středočeský

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

31.3.2014

Dobrý den.Děkuji Vám za rychlé vyrízení a odeslání zboží.Tatínek byl nadšen a hned hledal místo kam studnu postaví.Byla jsem s Váma velice spokojena,proto v červnu u Vás udělám další objednávku.Přeji krásný zbytek dne ......................

.......................  zákaznice ... okres Tábor, kraj Jihočeský ( studna střední 013 B )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.3.2014

Dobrý den. Moc děkuji za objednané zboží přišlo v pořádku trakař a studnička moc pěkné.Přeji vám stále hodně práce a hodně spokojených zákazníků............ zákaznice .... okres Prostějov, kraj Olomoucký (trakař velký a studna střední)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13.3.2014

Hezký večer.Dnes jsem si na poště vyzvedla krabice s krmítkem i mlýnským kolem.Vše přišlo v pořádku,je to pěkné a stačila jsem již první nátěr.V sobotu snad stačím další nátěr a pak již bude obojí zdobit mojí zahrádku.
Děkuji za vaše vstřícné jednání .Občas mrknu na vaše stránky ,jestli jste rozšířili nabídku výrobků.Před časem jste mi napsal ,že by to mělo být pravděpodobně v březnu.Držím palce ,ať to vyjde.Zdavím ... zákaznice .. okres Praha - východ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.2.2014

Dobrý den,

s kolečkem jsem spokojený a rád bych nakoupil nějaké další dřevěné výrobky- Mám dotaz.......

................ zákazník ..... okres Česká Lípa, kraj Liberecký

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.2.2014

Vše přišlo naprosto v pořádku a jsem se studnou nadšená.Moc děkuji a přeji příjemný den a moc uspěchů v další nabídce a podnikání. ... zákaznice ... okres Třebíč, kraj Vysočina               ( studna velká 013A )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12.2.2014

Dobrý večer,

děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. ... zákazník ... Praha                       ( věšák na klíče FAB )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2014

Zásilka /dřeváky-mejšláky/ v pořádku došla, ještě jednou děkuji...zákaznice...okres Český Krumlov, kraj Jihočeský

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.1.2014

Dobrý den , děkuji za doklad. Zboží přišlo v pořádku.
S pozdravem ............. zákaznice ...... okres Prachatice, kraj Jihočeský                  ( studna velká 013A )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.1.2014

Dobrý den,

děkuji za krásné vánoční přání a přeji Vám hodně štěstí a pracovních úspěchů v novém roce 2014.

Mám od Vás pěknou velkou studnu, kterou jsem daroval manželce k narozeninám a udělala jí velikou radost.

Až bude teplo a natřu ji, tak pošlu fotku. Zatím ji máme doma a všem se moc líbí.

S pozdravem ...................... zákazník ... okres Vyškov, kraj Jihomoravský

__________________________________________________________________________________________________

 

23.12.2013

Dobrý den,

 

krmítko je nádherné a dorazilo v pořádku, už je zabalené a čeká na polární expres. :-)

 

Krásné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok 2014

 

...................... zákaznice... okres Jičín ... kraj Královéhradecký                  ( krmítko šestihran velké 033A )

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.12.2013

Dobrý den,

Zakoupili jsem si od vás Dřevěný betlém 80, a po přečtení faktury, až do konce Smile je nám milou povinností poslat pár fotek po doladění vašeho výrobku Smile

Zabralo nám to celou sobotu Smile Děkujeme za krásný výrobek.

Šťastné a Veselé Vánoce  a spoustu spokojených zákazníků v novém roce 2014

Přeje

Petra a Tomáš  ...........................

--------------------------------------------------------

3.12.2013

Dobrý den pane Šperle,
velice oceňuji rychlost dodávky a pozornost, kterou věnujete způsobu balení expedovaného zboží. Nejvíce mě nadchlo řemeslné zpracování, betlém je opravdu nádherný.
Přeji pohodové předvánoční dny ........... zákaznice Liberecký kraj
Betlém 80
-------------------------------------------------------
22.11.2013

Dobrý den,

děkuji za korbelík. Zásilka došla již dnes a je v pořádku. :-)

 

Přeji vám hezký den a mnoho spokojených zákazníků!..........zákaznice Plzeňský kraj

----------------------------------------------------

9.11.2013

Dobrý den, děkuji za odpověď na základě které jsem si již objednala krmítko se stojanem na vašem eshopu. Děkuji, s pozdravem ... zákaznice Plzeňský kraj

----------------------------------------------------

8.11.2013

Dobrý den pane Šperl,
zboží mi dorazilo v pořádku, děkuji také za slevu :o)... zákaznice .. kraj Pardubický

----------------------------------------------------

21.10.2013

Dobrý den, děkuji za zásilku, zboží došlo v pořádku a je moc pěkné.

S pozdravem, .... zákaznice .. Brno

Nosič na pivo

----------------------------------------------------

3.10.2013

Děkuji, vše dorazilo v pořádku. Opracování stoličky se mi líbí a máte velkou pochvalu za důkladné zabalení a rychlost dodání. Příště nakoupím zase u Vás.

S pozdravem .......zákazník ..  kraj Jihomoravský

----------------------------------------------------

1.10.2013

Dobrý den,

děkuji mnohokrát za krásné krmítko. Poctivá práce je poznat. Chválím a přeji mnoho spokojených zákazníků.

........... zákaznice ..  Olomoucký kraj

-----------------------------------------------------

5.9.2013

Dobrý večer, krmítko dorazilo v pořádku a je moc krásné,ještě jednou moc děkuji, to ostatní už je jen na ptáčkách s pozdravem ........ zákazník .. Lovosice

-----------------------------------------------------

19.8.2013

Dobrý den,

chtěla jsem Vám napsat a poděkovat,děkuju,balíček dorazil a v sobotu jsem si ho vyzvedla.Moc děkuju za spolehlivost a ochotu. ................ zákaznice .. kraj Pardubický

-----------------------------------------------------

8.8.2013

studna je doma, super, už je namořená a stojí, doporučuji................zákaznice .. Královéhradecký kraj

-----------------------------------------------------

7.8.2013

dobrý den , misky jsem si dnes ráno vyzvedl , vše je v pořádku a jsou moc pěkné , určitě si zase něco nakoupím.

S pozdravem ..... zákazník .. Přerov

-----------------------------------------------------
5.6.2013

Zdravím Vás,

a děkuji zprávu. Zboží dorazilo v pořádku........................................zákazník .. Praha

-----------------------------------------------------
5.6.2013

Dobrý den.

Právě dorazila nová lištička. Moc Vám děkuji.Jste úžasní.

...zákaznice .. Východní Čechy

-----------------------------------------------------
4.6.2013

Dobrý den.

Chtěla bych Vám poděkovat za rychlost, s jakou bylo zboží odesláno a dodáno.

Přeji Vám hodně zákazníků a krásné dny.

...zákaznice .. Východní Čechy

------------------------------------------------------
27.5.2013

Děkuji,

vše dorazilo v pořádku.

Hezký den

...zákaznice .. Středočeský kraj

------------------------------------------------------
22.5.2013

Dobrý den,

pokladnička (truhla) dnes dorazila, je nádherná. Budeme do ní spořit naší roční dceři :)
Děkuji a přeji hezký den!

...zákaznice .. Vysočina

------------------------------------------------------
1.5.2013

Dobrý den,děkuji za zboží je krásne s pozdravem...

...zákaznice .. Východní Čechy

------------------------------------------------------

17.4.2013

SMS: Dobry den jeste jednou dekuji za drevaky funguji bezvadne.

Preji pekny den.

...divadlo Na Vinohradech Praha

-----------------------------------------------------

10.4.2013

Dobrý den, schránka dorazila je moc pěkná.

Velice děkuji a přeji hezký den

...zákaznice .. Střední Čechy

------------------------------------------------------
9.4.2013

Dobrý den,

zásilka (Ptačí krmítko dřevěné velké 5. střecha tmavě hnědá (033A)) dorazila v pořádku.
Díky

...zákazník .. Praha

------------------------------------------------------
16.3.2013

Dobrý večer,

mísa byla včera doručena, je dokonalá, moc děkuju.

...zákaznice .. Jihočeský kraj

------------------------------------------------------
13.3.2013

Dobrý den, jen jsem Vás chtěla informovat, že zásilka došla v pořádku.
Po rozbalení jsem byla naprosto nadšená a proto ....moc děkuji za krásný dárek.
Přeji Vám spoustu spokojených zákazníků a přeji hezký den.

...zákaznice .. Liberecký kraj

-----------------------------------------------------
12.3.2013

Hezky den

dekuji za lekarnicku, je moc krasna.

dekuji ...zákazník .. Praha

------------------------------------------------------
6.3.2013

Tak dnes my prišiel balík,moc dekuji.S pozdravom ...

...zákaznice .. Východní Čechy

------------------------------------------------------

27.2.2013

SMS : Dobry den, dnes mi prisla motorka a je v naprostem poradku. Moc dekuji za tak rychle vyrizeni.

S pozdravem ...zákaznice ..Východní Čechy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 4. 12. 2012

Dobry den,

rada bych Vam podekovala za uzasne kresilko, ktere udelalo ohromnou radost! Jsme velmi spokojeni a to vic, ze bylo za skvelou cenu. jeste jednou srdecne diky za zbozi, se kterym jsem byla velice spokojena a velmi rada si u Vas opet neco hezkeho objednam..... !!!............................zákaznice Praha

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 2. 12. 2012
Dobrý den,
i já Vám moc děkuji a doufám, že to nebyl nákup poslední.
Pěkný advent,
…………….. zákaznice Plzeňský kraj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 27. 11. 2012
Dobrý večer,
dárečky určitě radost udělají - sama jsem byla nadšena, když jsem ty krásné věcičky viděla :)). Přeji krásné, pohodové vánoce a hodně pracovních i osobních úspěchů v nadcházejícím roce.....S pozdravem
………… zákaznice Středočeský kraj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 22. 11. 2012
Vážený pane Šperl,
včera mi schránka v pořádku dorazila, děkuji.
Zdraví,
………zákaznice Zlínský kraj

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 16. 11. 2012
Dobrý den, děkuji za náááádhernou poštovní schránku, včera jsem si ji vyzvedla a jsem nadšena. Už jsem ji na vašich stránkách ukazovala ve …… všem kolegyním a jsem přesvědčena, že až schránku nainstalujeme na kraji naší krásné zahrady, zaujme nejednoho souseda a kolemjdoucí. Velmi ráda všem sdělím vaši inter.adresu. Přeji pěkný den, …………..zákaznice Moravskoslezský kraj

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 9. 11. 2012
Vážený pane Šperle.

Veliké poděkování za balíček a jeho obsah. Opět krásná, čistá práce…………… Ještě jednou Vám děkuji a přeji hezký den.……………..zákaznice Jihočeský kraj

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum : 29.10.2012

Dobrý den, mám prosbu, ráda bych si od Vás objednala další dvě krmítka, stejná jako minule. Jsou užasná a každý je obdivuje............zákaznice Středočeský kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 5. 10. 2012
Dobrý den.

Balíček jsem včera převzala a zaplatila. Chci Vám moc poděkovat a pochválit Vaši práci. Jedná se o velmi čistou, pěknou a kvalitní práci. Jsem nadšena. Žebřiňáčky potřebuji k panenkám……….Myslím, že se na Vás v budoucnu ještě obrátím s nějakou podobnou zakázkou…………. Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den. ………………zákaznice Jihočeský kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 1. 9. 2012
Předmět: Pochvala

Dobrý den,
tento týden jsem si od Vás koupil dřevěnou schránku a hrozně moc se mi líbí. Na vlastní oči vypadá ještě pěkněji, než na obrázku. Mám ji již natřenou a zabudovanou na místě. Kdo kolem ní přejde, tak se mu strašně líbí a někteří si ji i dokonce fotí. Cena za schránku mi přijde nízká, je to profesionální práce.
Opravdu velká poklona!!!!!!!!!
S pozdravem
……….zákazník Zlínský kraj

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 27. 7. 2012
Dobrý den,
Zásilka přišla v pořádku a trakař se mi líbil, byla jsem spokojená. Díky.
…………zákaznice Zlínský kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 19. 7. 2012
Dobrý den!
Moc děkuji za schránku, dnes došla. Je moc pěkná.
Přeji pěkný den.
…………zákaznice Jihomoravský kraj

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 13. 7. 2012
Dobrý den,
zásilka dnes ráno dorazila v neporušeném stavu.
Děkuji za ochotu a rychlost s kterou jste moji objednávku vyřídili.
Přeji pěkný den a ještě jednou děkuji.
………..zákaznice Pardubický kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 14. 4. 2012
Dobrý den,

Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Zásilku jsem včera převzala a předala jako dárek, který měl samozřejmě velký úspěch. Jakmile studnu umístíme na zahradu, pošlu Vám foto. Brzy zase při nějaké příležitosti, opět něco zakoupíme. S pozdravem / Mit freundlichen Grüßen…………….zákaznice Středočeský kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Datum: 5. 4. 2012
Dobrý den, jsem spokojena. Moc děkuji.
Mějte se krásně
……………..zákaznice Zlínský kraj

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 28.3.2012 10:38:18

Dobrý den.

Krmítko právě dorazilo. Je v pořádku a je moc krásné!!!

Děkuji..…………zákaznice Pardubický kraj

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 03.12.2011 23:00:14

Vážený pane,

děkuji za zaslání vašeho výrobku (dřevěného krmítka) - je opravdu moc pěkné.

Přeji pěkný den.………….zákazník Moravskoslezský kraj (poslanec parlamentu)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 08.11.2011 16:00:47

Dobry den,dekujeme za dodani,zasilku jsem vyzvedl na poste,vse v poradku,s pozdravem…………..zákazník Středočeský kraj

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------